Sunday, January 2, 2011

Apa tu???

Nampak tak???


Hehehe.. eksyen jap, Cik Aiyu dah bergigi empat. Tapi nampak jarang pulak gigi di atas tu.

Anak mak nak jadi Madonna ke?


Jangan pakai bustier jalan-jalan ok. Habis heart attack atuk happy kang.

Hari ni Cik Aiyu buat hal lagi. Tido dalam Jumperoo.


Soheh.

Bak kata auntie Hidayah, bervaloi-valoi. Mainan dan tempat tido. 2 in 1 gitu.


11 comments:

Marliza said... BALAS

Hehe huda qairyn pn gigi mcm jarang..i igt sbb ikut gigi i jarang(as my hubby keep repetiting),tp i rasa all babies start of mcm tu kot..hopefully hehe

{f a r a h} said... BALAS

Ala,mmg sume baby mcm tu sbb diakn byk lg gigi nk tumbuh...jgn risau...braces kn Ada :)

Hidayah said... BALAS

aahhhaaa...mmg bervaloi! pilihan yg tepat sekali, rugi plak tak beli tuk shafiq satu aritu tak der lah nak kejar satu rumah nak kasi letih..will consider for the 2nd baby uolsss(ahaaa..)! bab gigi ok lagi aiyu naik yg tengar dulu, shafiq naik 2 batang tgh yg bawah, 2 siong, and br nak keluar 2 ptg tgh yg atas! dh macam edward (twilight daaa)..mmg mak dia asyik jadik magsa gigitan lah kan..sampai berbekas ye kekadang tuh..

Curly Umi said... BALAS

huda, sarah pun gigi madonna.
kena pakai braces mcm umi dia lah kot.

Amyz! said... BALAS

rajin menggigit tak? sebab gusi gatal2 kan..

alor. ciannya sampai tertido kat jumperoo. hihi. comel je dia landing camtu. haha.

Dinas Aldi said... BALAS

walaupun tertido sambil berdiri, nampak sungguh nyenyak tidonya tu..

Dark @ng3L said... BALAS

orang kate gigi jarang nyanyi sedap...hahahaha

pu3natul said... BALAS

kali ni brapa lama pulak power nap dia?

nas said... BALAS

comel.. :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Marliza,
I rasa baby cam gitu kot, hehe.. Tak perasan pulak gigi depan you jarang :P

Farah,
Nasib baik kita tak hidup di era Freddie Mercury, hihihi

Hidayah,
Banyak sangat tengok Twilight masa mengandung dulu tak? Waaa... ibla nak second one tu? :P

Zeti,
Teringat zaman Sri Aman dulu. Suka tengok braces korang yang warna-warni!

Amyz,
Awal-awal dulu dia ada gak menggigit, nasib baik skang dah takde. Kalau tak naya, mak nye full direct bf :P

Dinas,
Dia tido lagi nyenyak dalam tu dari atas sofa!

Dark Angel,
Mungkin jugak la kot, pitching dah ada ni, hihihi

Pu3,
Kali ni lama sikit, 20 minit gitu :D

Nas,
TQ :)

ICAZIESYIRA said... BALAS

ayesha pun gigi jarang.
nanti besar dia rapat sikit
ayesha dulu lagiiii teruk.
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...