Thursday, January 20, 2011

Creative Blogger Award


 I'm so happy, thank you. A girl's got to have her moment. Everybody tries to get me to shut up. It didn't work with my parents and it didn't work now.

Ehh... perasan jadi Julia Roberts menang Academy Awards jap. Mulut sama lebar dah, bulu ketiak aje tak sama merah.

Creative blogger award ni saya dapat dari Cik Faradean. Terima kasih banyak-banyak lah kasi saya award ni, mak terharu tau.


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL
yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM
bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO
bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang (calonnya 6) yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Untuk 6 orang calon tu, susah nak pilih. Rasanya semua blogger ada stail masing-masing. Ada kreativiti tersendiri. Stail yang macam-macam ada ni lah buat dunia blogging meriah.

Ok lah, kita pilih yang konsep lain-lain k :D

1. Miles of Smiles: ratu competition, dan seorang yang sangat rajin untuk update blog!
2. Fatt: duta Malaysia di New Zealand, hahah
3. Lemongrass: sumber inspirasi untuk berangan di siang hari
4. Lady of Leisure: one of my earliest friend dalam dunia blogging
5. Syima Syaz: kalau la ada blog gini waktu nak kawin dulu, kan best
6. For all the bloggers out there :)

Keep it up! :D


4 comments:

fatt said... BALAS

alamak narif...ai terharu bila u nak bagi i award ni..sob sob sob..pertama kali tau sejak buat blog ada org nak bagi award..im so happy :D
nanti i tgk dulu org buat camne utk blog award ni sbb i tak penah buat & its my pes taim :D
thank you so much :)

Dinas Aldi said... BALAS

Congrats dapat award tu! :D

Kaseh said... BALAS

bleh gerak2 award tu...congrats dear..

Syima Syaz said... BALAS

tengkiu2...aiii tak sangka tau...malu ai...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...