Thursday, January 13, 2011

High five!

Sari berita pendek:-

Cik Aiyu sudah bergigi lima!

Tumbuh di atas, kalau kita tengok, belah kanan kita.

Tapi gigi ni tumbuh tinggi sikit dari kawan-kawan dia, ala gigi Wilma you (siapa yang tak kenal Wilma, sila google ok. Artis panas zaman dolu-dolu)

Bajet dah besar sangat la kan, gigi sampai dah lima. Tak sedar diri, 7 bulan pun belum lagi.


Tengok tu, game Wii pun tau awak suka menangis lagi.



7 comments:

Nanak said... BALAS

baby Fredo 9m baru 5btg gigi...& ada bbrp sdg otw..:)
syabas Cik Aiyu

Arash Libra said... BALAS

woaaa..

tak lama lagi cik aiyu mula menggeget..kikikiki

Dinas Aldi said... BALAS

way to go, cik Aiyu! teruskan menambah bilangan gigimu, jangan pedulikan kritikan dari sesiapa (termasuk dari ibumu sendiri, kehkehkehkeh!)
jangan marah naa mak cik Aiyu!

Hisyam said... BALAS

wah xlama lg cik aiyu dh boleh mkn nasi ^^

Alia said... BALAS

Cik Aiyu is sooo adorableee! (eh, walaupon kat entry ni tak der gambar)

Dia tak meragam pulak? Dan dan dah ada 5 batang

Lady of Leisure said... BALAS

wah kalau menyusu ni ada geget tak? btw suka tgk hasil tangan cik aiyu, comel hehye

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Waa.. baby Fredo pun sama laju ya :D

Arash,
Dia menggigit dengan giat masa awal-awal dapat gigi dulu. Lepas kena tampar 2-3 kali, nasib baik tak buat hal lagi :P

Dinas,
Ehh... tak marrrahhhhhh (ala 3 Abdul :P)

Hisyam,
Sekarang pun dah makan nasi, tapi kena blend le, hehehe

Alia,
Thanks dear. Dia memang selalu tersentap sorang-sorang, so tak tau la pasal gigi ke apa, hahaha

Ladi,
Alhamdulillah takde pulak menggigit. Aiyu cakap thankssss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...