Tuesday, February 8, 2011

Bila Cik Aiyu ber blogging

smjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj9nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn      jjjjjjlkd;fm;lsdm;Lvdm'gs', 0k909999999999999999998i-uuuuuuuuuuuu-000000000000000;;;;;;;;z000000-hb iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-



(agaknya dia kata, terima kasih kerana mengunjungi Mai Korner :D)

P/S: Boleh cuba ye Magnum 4-D, nombor 9098, hahaha




15 comments:

an15 said... BALAS

Cik Aiyu nak mintak iPad dengan Mummy tu hehehehhe

Nanak said... BALAS

nanti nak buat baby Fredo punya versi la..ahaha

Anonymous said... BALAS

Hari ini kedai nombor ekor Magnum dan 1 lagi kedai (tak tahu nama apa) buka pulak(setiap Selasa & Khamis). Nyampah Ai, nak parking pusing 3X tak dapat parking. Dahlah kita ada mating session pukul 2.30pm. Grrrrrrrr

Itu cuma pengenalan, nanti bila Cik Aiyu dah kenal komputer, dia ajar emak dia pula. Masa tu, emak dia gigit jari..hu..hu..hu.

Azian

Anonymous said... BALAS

Tukor channel jap..masa anak-anak Ai kecik-kecik dulu, bagi dorang Farley's rusk. Sekali tu bila papa dia rasa biskut tu sedap. Papa dia pulak yg terlebey sudah. Pastu tak kena beli lebih dr sekotak pulak.

Azian

tasekM said... BALAS

lawanya anak dara dia...

:)



.

marinahunny said... BALAS

hahahahaha pandai no cik aiyu...nanti berebut dgn mak nye plak

nur easy said... BALAS

wah langkah awal ni... rasa2 dua bulan lg dah boleh buat 2 perenggan..hehe chaiyok cik aiyuu..;)

Amyz said... BALAS

ni bahasa baby ni. kalau baby lain baca bleh faham laa.
hikhik.

Cik Nani said... BALAS

terima kasih kata cik nani..hihihihi

Dinas Aldi said... BALAS

ohhh cik Aiyu telah mula menunjukkan minat berblogging.

mak cik Aiyu sila ke tepi atau beli komputer baru ye, hehehe

Syima Syaz said... BALAS

bahasa baby...hehehehe

Unaizah said... BALAS

Sure nanti besar ligat berblogging gak ni hihihi...

Idy said... BALAS

cuba untuk memahami bahasa baby ni..hehe!!

Madam Sooyaree said... BALAS

An15,
Boleh... boleh blah, hahaha

Nanak,
Boleh cuba, mana tau nanti Cik Aiyu boleh translate kan, hehehe

Azian,
Kedai Lotto ke? Hahaha.. dulu suka lalu lalang depan tu, pas tu buat muka seposen pandang abang-abang Melayu :P
Itulah, lagi 10 tahun, dia yang ajar kita kang!

Azian,
Hahahah.. sama macam kakak saya, suka makan Cerelac!

TasekM,
Terima kasih :)

Marina,
Sekarang ni pun dah mula merampas. Dia lalu tepi kita, lepas tu suka suki off laptop. Sony ni pulak butang off di tepi, memang senang dia nak capai

Nur,
Budak-budak zaman sekarang... hari tu dia hantar sms pada kawan Cik Abe. Tapi hantar ",," dengan ".." hahahaha

Amyz,
Cuba kasi test, hehehe... Yang ku tau Cik Aiyu kalau tengok blog orang lain ada baby, bukan main sengih dia

Cik Nani,
Waa.. Cik Nani terror bahasa bayi!

Dinas,
Haaa.. jangan tak tau.. sekarang ni pun susah nak online. Mesti dia pun sama sibuk

Syima,
Elok mula belajar bahasa bayi sekarang, hihihih ;P

Unaizah,
Ligat blogging takpe, at least duduk rumah. Ehhh.. tapi skang ni ada wifi kan, huwaaaa

Idy,
Kalau dapat terjemah kod Morse ini, sila kasitau k ;)

Kaseh said... BALAS

"ok ok aiyu.. auntie kaseh faham2...ya ya i promise.. i wont tell ur mommy dear"... hahahaha.... ni rahsia aiyu bgtau aku... takleh bgtau ko..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...