Monday, February 21, 2011

Daily exercise

Makan red velvet cupcake sudah, makan pot roast sudah, mari mulakan minggu ini dengan senaman ringan.

Untuk acara regangan otot, kita boleh mulakan dengan naik turun tangga sebanyak 3 kali.

Instructor hari ini adalah Cik Aiyu, yang pagi-pagi sudah meroyan nak exercise. Tak pasal-pasal mak nye pun kena join sekali.

Ok lah tu, bukan ajak buat benda yang tak elok pun kan. Untung-untung esok bontot up macam Kim Kardashian, hehehe...





13 comments:

uNi said... BALAS

i love reading your blog hudss..dah besar dah cik aiyu..cant wait to see her..cepat la pulangggg. miss youuu

Kaseh said... BALAS

hahaha sangattt comell..thanx dear for sharing d vids.. aiyu asek pandang belakang je..risau takut dia terlentang ke belakang..sib baik stairs tu fully carpeted....

Madam Sooyaree said... BALAS

Oooonnssssss....
Thanks babe! Cepat kan dah jadi big girl. Now I know how Nana & Kak Ina feels.. Lambat lagi kot balik, aorund raya gitu :(

Kaseh,
Thanks for watching ;) Dia memang suka pandang belakang kalau kita ikut dia. Tapi tak ikut kang ade yang berdentum. Sini semua pakai carpet, kecuali bathroom & kitchen. Sejuk!

Nanak said... BALAS

ololo..comel..sempat sebut 'deh'..hihih

Idy said... BALAS

comel cik aiyu..lepas ni cik aiyu and mummynya dua2 sekali bakal mempunyai bontot ala2 kim.. :)

nur easy said... BALAS

mommynya pun dapat exercise sama kan..;)

fara dean said... BALAS

pastu vont** tu bole insurans juta2..
hihi

Umie said... BALAS

awww, aunty suke la the part yg aiyu goyang2 bontot tu..sungguh cheeky...hihi..nasib baik masih baby, kalau anak dara yg goyang2 nih bukan aje aunties yg suke..uncles & anak terunas semua pun suka...kekeke

ati_emylia said... BALAS

aduhhhh x tahan tgk aiyu siap goyang2 vont.....memang ade gaya artis...asik je pandang camera....takut mommy tak shoot heheheh

fateh sedang kemaruk meniarap pun i dh tak larat nak kejar...kalo dia dh pandai memanjat nanti...harus ummi pun kurus (sila gelak) wakakaka

emy

Dinas Aldi said... BALAS

go cik Aiyu, go! siap lambai2 lagi, kehkeh! baru ingat nak mintak letak video cik Aiyu in action panjat tangga, tengok2 dah ada dah ni :)

Anonymous said... BALAS

aiyu lambai2 naik tangga ala2 beauty queen ...hehehe

@ helen @

My Life My World said... BALAS

Clap Clap Clap ... Cik Aiyu sangat pandai, gagah mendaki puncak puncak kejayaan dengan cun sekali. Ingat nak ikut eksesais, sekali dengar lagu slow rock terus menjunam turun semangat ... hehehehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Itulah, siapalah kita di mata anak, hahaha

Idy,
Haaa.. kalau dapat memang la best. Tapi lama nak tumbuh ni, kami spesis leper! Hahaha

Nur,
Tu namanya exercise terpaksa, haha

Fara,
Takde makne nye, kecuali gua berlakon porn, oopsss.. hehehe

Umie,
Hahaha.. kalau dah besar kena censor video. Nanti tak lepas masuk Malaysia :D

Emy,
Haruslah kurus kan bila anak dah berlari sana sini. Atau falseto makin tinggi, haha

Dinas,
Ala ala mind reader kita, hehehe... Aiyu tu bajet nak jadi Miss World, hahaha

Helen,
Itulah, perasan Miss World menang le tu

Acik,
Esok kita pasang muzik feng tau punya, ok? Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...