Saturday, March 5, 2011

Pencarian gadis Mai Korner

* sticky note * for latest entry, please scroll down *

Wah wah wah... macam pencarian gadis Sunsilk pulak kan...

Tapi yang ni bukan sahaja gadis, tapi mak budak, kanak-kanak, sang teruna, bapak orang.... Semua boleh!!!

Apakah kriteria yang dicari?


Sebenarnya baru perasan, page counter sudah melepasi 6 digit you... (baru 6 digit dah kecoh, kalau 7 digit agaknya buat kenduri!). Terima kasih kepada mereka yang sudi datang menjenguk Mai Korner. Asalnya blog ni hanya untuk update family di Malaysia, lama-lama terjebak betul dengan blogging. Kalau tak, takde nya sampai Cik Aiyu datang dekat off laptop. Sampai kurang kasih sayang untuk anakku itu.

Anyway, kita mencari si dia dengan nombor magika 111,111. Kalau sudi untuk tuntut hadiah, sila-sila lah e-mail kita nanti dengan screen shot ok?

Hadiahnya? Biarlah jadi rahsia, hehehe... Tengok jantina le, kang kalau kasi handbag kat lelaki, auww...jadi Azwana Ali la pulak.

111,111!

Terima kasih, mari kita lihat siapa yang kena....!!!!


19 comments:

Kaseh said... BALAS

hadiah kalau dapat peluk n kissh aiyu besh gak..lalalal

Kaseh said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Madam Sooyaree said... BALAS

Kaseh,
Mahal nau hadiah kau request. Tiket pergi balik berdua kompem nak dekat RM 10,000!

TopsyTurvyMum said... BALAS

dapat henbeg pun best gak nih..
ko masukkan cik aiyu sekali dalam tu hehe

lemongrass said... BALAS

Hakhakhakhak....azwana ali mengancam apa!
btw, my number yg I dapat is 101111. Cuma takde 1 nombor 1 aje, hehehe.

Ayin said... BALAS

Dear, kalau sepuloh org dpt no 111111 tu, maknanya sepuloh2 dpt hadiah la ye? :p

I.Q.W.A said... BALAS

ish.. contest camni buat saya debar2 je bila buka page akak. haha

Alice Kalut said... BALAS

Ala huda, page from office PC ni xde la icon pun page counter. cam dengki je admin ni..huhu

Umie said... BALAS

wah, nie yg berdebar2 tiap kali load this page ni..hihi

ICAZIESYIRA said... BALAS

ok. hari ni cerita handbag. best juga. erkk... harus diingat, cerita pasal handbag mesti letak gambo aiyu juga ye. hihihi

Madam Sooyaree said... BALAS

TTM,
Kalau nak masukkan Cik Aiyu dalam tu, kena pakai plastik sampah baru muat!

Lemongrass,
Hahaha.. Takde Azwana Ali, takde Muzik-Muzik zaman dulu tak? ;) Tak cukup 1, dapat hadiah Tiger balm ok la, haha

Ayin,
Pageview tu sorang aje yang akan dapat kot, hehe.. kecuali kalau di fotoshop :D

Iqwa,
Haa.. mana lagi berdebar, ini ke debaran Akademi Fantasia, haha

Alice,
Haa.. tu tanda admin suruh kerja, hahaha

Umie,
Rasakan debaran nya itu, hihihi

Icaziesyira,
Kang letak gambar Cik Aiyu bawah posting gini, orang ingat kita nak jual anak lak, haha

{f a r a h} said... BALAS

Nak rv!

Madam Sooyaree said... BALAS

Farah,
Mudah aje, boleh buat sendiri ;)

fara dean said... BALAS

lama tak melawat anak sedara angkat sendiri ni..haha..
oo..ada contest..mcm terlebe umur plak nak masuk..

PatinPasta said... BALAS

Mai,
Kalo dapat nombor bertuah tu, mintak hadiah apa2 jek, buleh? Ahaks!
* mintak pos Cik Aiyu mai sini :D

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

gagagagagag every time tgk blog ni, ai nervous sampai senak perut... harap berjaya lah hendaknya.. hehehehe

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

angka dah cecah 111,111..sape kah pemenangnye?? I stayed up all night tau sebab kunun nak cuba naseb.. pastu dozed off... bangun je tgk2.. dah 111,149.. Hampanya hati ku.. T_T

Madam Sooyaree said... BALAS

Fara Dean,
Maximum had umur adalah 99 tahun ;)

PatinPasta,
Amboi amboi amboi.. nak hadiah mahal aje ;)

Ct Munirah,
Insya allah...

Madam Sooyaree said... BALAS

Ct Munirah,
Sorry dear, kita dah ada pemenang. Takpe, next time kita buat contest lagi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...