Sunday, March 6, 2011

Mari kita lihat siapa yang kena....


Akhirnya, angka 111,111 sudah sampai!

Siapa lah agaknya yang menang nombor ekor tu ye :D

Sudi-sudi kan lah tuntut ilmu hitam hadiah di hudada@gmail.com.

Hadiah yang bakal diberi adalah masih segar dari ladang, baru beli semalam. Bau kedai lagi you... Nanti esok kita post gambar, hari ni busy sikit. Baru balik rumah. Penat weh duduk dalam kereta! Esok kita cerita, mak ngantuk ni. Kesian blog, dah tak terurus aku tengok. Nak menjenguk blog orang apatah lagi T__T

Kalau takde orang nak tuntut, ku KIV untuk 222,222 pulak, hahahaha..

Later peeps!

7 comments:

Anonymous said... BALAS

camne nak tahu siapa yg kena no tu..?

mama maman said... BALAS

alamak sudah terlepas keh... aduh... bkn rezeki tul la...:P

Madam Sooyaree said... BALAS

Anonymous,
Siapa yang kena tu kena hantar screen shot pada kita :)

Mama Maman,
Takpe, next time ada lagi, insya allah ;)

farah said... BALAS

Aiks pagi td x smpai 111111 lagi tgk2 ptg ni 111562...mmg xde rezeki daku ;)

Umie said... BALAS

frust tau tgk no. dah terlepas...uhuk3x

Dinas Aldi said... BALAS

ohhh siapakah yg bertuah ituuu??!!

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

Adakah ini tandanya kami beramai buleh pakat aim no 222,222 pulak??? *dengan nada hati riang ria*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...