Thursday, March 3, 2011

Anak sape tu???

Waktu tadika dulu, korang masuk tak acara lumba lari sambil bawa sudu yang ada telur? Aku selalu fail acara camtu. Kalau tak telur yang pecah, aku mesti end up masuk line orang. Jalan mesti senget, nak control punya pasal. Fail weh!

Tapi nampaknya Cik Aiyu tak mewarisi part tu dari aku. Tak ku sangka rupanya dia pakar membawa sudu berjalan.

Ermm... tapi terbalik le. Siang tadi ke hulur ke hilir dia dengan camca penyukat ni.


Sekali aku tengok macam Popeye daaa...


Ataupun hajat hati Cik Aiyu nak jadi macam pakcik ni???


Anak sape la tu kan... Mak bapak hanya mampu menggeleng kepala sambil memetik kamera...


12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

alahai comel sungguh..cute dr popeye :)

Anggerik Berduri said... BALAS

alahai..keletah sungguh cik aiyu ni..jadi geram plak..nk gigit pipi dia..hahaha

an15 said... BALAS

geram tgk mataaaa diaaaaa.... meh nak kidnap bawak dtg oz meh

an15 said... BALAS

geram tgk mataaaa diaaaaa.... meh nak kidnap bawak dtg oz meh

My Life My World said... BALAS

Hahahaha ... Cik Aiyu sangat comel. Rasa nak share gigit sudu belah satu lagi dengan dia ;D Nak tumpang comel sama ... hahahaha

Imparfait Saint said... BALAS

pandai dia bwk sudu. yg tak tahan facial expression dia

Farah said... BALAS

Haha....pandainya aiyu!

Dinas Aldi said... BALAS

memang konpem sangat comel! adeh dia dah berjaya buat I gelak guling2 nih!

nur easy said... BALAS

alahai.. sedap ya mama masak..;)

Kaseh said... BALAS

wakakakka ko ni..tak baik samakan si comel aiyu ngan popeye tau.kijammm...

Watai said... BALAS

hahahahahah funny duh gambar tu

░♥si lampu neon♥░ said... BALAS

penat pakcik tu posing camtu hooo


Jeng3x…
# Gathering Cikgu Blogger Part 2 - Vlog Silampuneon & The Geng ! #
# Buffered Earnings Nuffnang Edisi Mac#
# Akuarium Ikan Comel #
# Tikus Tinggal Dalam Rumah Diperbuat Dari Roti !#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...