Thursday, March 31, 2011

Apa hal? Nak cari gaduh ke?


Ni apa kes ni?

Baik mengaku siapa yang Google ni!!!!

Gggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

Lagi tak elok si search engine ni. Tau la kita kaler cokelat, kot ye pun tak yah la kan...

Selamba saje bila orang taip "anak putih ibunya hitam" kau direct pada aku ye...

Sat gi kalau anak aku kulit kaler Obama, ada yang kena pi check DNA, hihihi...



Takpelah, hitam hitam si tampuk manggis.

Hitam itu mutu.

Hitam itu keunggulan.


17 comments:

venusfreedom said... BALAS

memang kurang ajar..hahahaha..but i cant stop laughing..hey..anak you comel tau..sangat adorable..sukeeeee tgk cik aiyu..kalo depan mata mau cium2..

I.Q.W.A said... BALAS

hhahahahhahahahahahahahahahhaha... mmg nak cari gaduh tu.. hahaha

DeLancrettLurpak said... BALAS

aku rasa dia nak carik, african american mother tapi keluar anak white la babe..

ko dgn aku sama aje, mexican, wakakakakkaka!!!

hitam itu Perilly's

Sue said... BALAS

geleng kepala sambil ketawa.. hehehehe.. :)

bonda dadif aka akish said... BALAS

adyaiiiiii...sabo ajela..mmg cr gado sehhhh!!


apepon..lawak ok...bawak bertenang ya besan kuh syg....dorang nak manje2 je tuh...

=)

lemongrass said... BALAS

Sorrylah, but I pun tak boleh tak ketawa baca that googled words :-D.
Sabar...sabar....hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

hahahahahahaha.opss...
ada keyword macam ni kot pernah diberitahu kat belog :) cer cari cer cari..hikss

Dinas Aldi said... BALAS

kahkahkah haghu sungguh! ini sama la macam org yg cari 'pensil bulu' & jumpa blog I haritu, hahaha!

Idy said... BALAS

hahahahahahahahaha!! first bc apa yg diorg search dah tergelak *nasib tak ada org nmpk*

haishh!! siapalah yag agak kejam jugak tu pg search mcm tu.. :D

Mama Kembar 3 said... BALAS

hahaha! sapa laa yg kejam tu kan? hehehe.. lawak lawak.. hehe

Yours Truly said... BALAS

kelakarnya babe! macam-macam depa google kan...

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Memang nak cari gaduh ni hehe.

Umie said... BALAS

haha..mmg nak kena 'si pen-goggled' itu..hihi

tetiba teringat 1 of my trainer from OZ few yrs back.. dia suka ckp "I've got 2 sons..1 is orang putih & 1 is orang coklat"...hehe, sebabnya his wife orang belanda-indon..so kulit coklat..hasilnya anak diorg ada 2 versi gitew..hihi..

Madam Sooyaree said... BALAS

Venus,
Thanks dear :) Bertuah la kalau dapat cium, dia suka ngelak! :D

Iqwa,
Nanti tolong back up akak nak pukul orang tu k, hehehehe

Lurpak,
Hahaha... que pasa mi amor!!! Iye, hitam itu menawan, awwww...

Sue,
Macam-macam kan orang cari, hihihi

Bonda Dadif,
Nasib baik ada besan yang sayangkan besannya, hahaha :P

Lemongrass,
Hehehe.. ada moy friend duk mengamuk pasal semorang pelik anak dia putih, hahahaa

Ellismie,
Awak pun mangsa keadaan ye? Apalah nasib kita kan...

Dinas,
Cikgu memang simpan pensel bulu ke? Hasil rampasan dari anak murid, hihihihih...

Idy,
Itu lah, takde yang mengaku ni, hehehe

Mama Kembar 3,
Yang kejam itu adalah google/yahoo/msn, hahahaha

Yours Truly,
Yang google 'fab buku' pun ada, hahaha... beli aje lah kat giant!

SJB,
Nanti kalau kita jumpa, siap la dia kan, hehehe

Umie,
Nasib baik tak jadi cam satu cerita yang Harun Salim Bachik berlakon 'hitam di atas, putih di bawah' :P

Syima Syaz said... BALAS

hahahaha mende camtu pun nak google...adeh....

Cik Nani said... BALAS

xtau nak cakap ape, tapi kite gelak gelak je ni..
hihi

Lils said... BALAS

orang Melayu je yang suka tengok kulit ni. ntah pape. banyak lagi quality lain yang jauh lebih penting dari warna kulit *aku pulak yang emo*

your baby is so cute. geram tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...