Thursday, March 17, 2011

Cik Aiyu comolot!

link

Inilah anak kami...

Skang ni kat rumah suka comolot dengan beruang. Mak bapak nak kiss dia lari, tapi cuba buat teddy bear yang nak kiss dia, memang ternganga! Hampeh dot com sungguh!

15 comments:

Anggerik Berduri said... BALAS

cik aiyu..comelllllll...nk comolot gak ngn dia..hahahahaha

Kaseh said... BALAS

pergh siap french kissh tuh..hehe..meh sini auntie kaseh nak kiss..

Fyda Rahim said... BALAS

hehhe. tomei sungguh die kish.. xpnh jemu tgk gelagat cik aiyu. sejuk hati. hehe

venusfreedom said... BALAS

tajuk sgt propa tau! hik hik hik

ati_emylia said... BALAS

aduhai......beruang kekasih pertamaku heheheh

emy

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

Ayoyoyo.. French kiss tu.. Mama Aiyu kena amik langkah berjaga2 ni..

Madam Sooyaree said... BALAS

Anggerik Berduri,
Hahaha.. habis kang satu muka basah!

Kaseh,
Hehehe.. kiss sket2 tak main la noks :P

Fyda,
Thanks dear :) Appreciate sangat awak selalu jenguk kita tau

Venus Freedom,
Biasa la, mak suka propa lebih. Baru ceria gitu :P

Emy,
Hahaha... kekasih hati berwarna cokelat pekatt...

CTM,
Itulah, lepas ni kalau dia jumpa anak orang kena pantau ni, hihihi

-ilyannur- said... BALAS

ekekeke.. cik aiyu sangat comel. maybe mumy n dady cik aiyu kena buat muka mcm beruang baru dia nk comolot kot hihi

Dinas Aldi said... BALAS

sungguh sayang cik Aiyu pada dirinya, kahkahkah!

Umie said... BALAS

haha..tgk video nie dgn Muaz.. teruja sungguh dia tgk part cik aiyu jerit2x tu & then kiss herself kat cermin..Muaz pun jerit berjemaah...hihihi

Umie said... BALAS

dear, td aii record video muaz duk lawan berkokok (menjerit) bila dia duk tgk video part cik aiyu duk jerit2x tu... hahaha.. nnt aii upload ye.. so funny to see him try to imitate cik aiyu punye jeritan..hahahha

Mama Kembar 3 said... BALAS

alala cute giler! aiyu tak yah laa cium cermin tu, mai laa cium unty ni haa hehehe

Hidayah said... BALAS

Shafiq terkekeh gelak tgk video cik aiyu kali ni...agaknye sebab suara cik aiyu cam suprano kot..kuat betul suara dia...

Madam Sooyaree said... BALAS

Ilyannur,
Muka mak bapak nye nanti jadi beruang bengis adelah, hehe

Dinas,
Biasaaa... anak I tak self hatred youu...

Umie,
Hahahahah.. funny la Muaz!! Nanti upload tau, nak tengok. Nanti I upload lagi video Cik Aiyu menjerit. Senang nak amik, pasal itu hobi dia!

Mama Kembar 3,
Cium auntie takpe, takut tercium hero 3 orang tu! :P

Hidayah,
Hahaha.. boleh imagine Shafiq gelak terkekeh dengan kepala bulat dia :P Tu sket aje, belum lagi suara Mariah Carey dia keluar!

Syima Syaz said... BALAS

hahaha.... mesti dia igt ape tu kan...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...