Monday, March 14, 2011

Sama tak serupa


Ini anak saya.

credit
Ini isteri Perdana Menteri saya.



Sama tak? Sama tak???



Kulit sama cerah. Mata sama kecil. Pipi sama bulat. Dagu sama runcing. Rambut sama tinggi.

Hidung anak saya aje yang pesek sikit.



Agak-agak, boleh tak saya jadi bakal ibu mertua perdana menteri Malaysia, atau presiden Amerika?

:D

28 comments:

Ruch Mathers said... BALAS

hahahahahahaha sama sama

Arash Libra said... BALAS

sama-sama...kikiki

Anonymous said... BALAS

Sama tapi tak serupa. Aiyu Muda, dia tua.

Kalau dah jodoh tak kemana, sedangkan awak berdua jumpa di Cairo dan kahwin. Tak mustahil jadi emak mertua. Jodoh, Pertemuan, Ajal Maut Allah yg aturkan.

Keep positive..he..he..

Jadi mak mertua anak bongsu saya boleh ke..anak lelaki bongsu yg nakal tu dah umur 11 tahun, hensommmmmmm cam french (dia perahsantan)

Azian

The FREAKING Bride-To-Be said... BALAS

hahahaha... cop habis!

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Mata memang sama hehe.

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

cik aiyu lagi comel :p

keratosis.aniston said... BALAS

tang mata mmg tak boley blah.. sama okay hik hik

C!kpuanmuda® said... BALAS

hahaha.. agak2 kena ISA tak? oppps!

AliceKalut said... BALAS

OMG SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!

but obviously Cik Aiyu awak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii comel comel comel!!

cute sgt!!

tak tahan!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Ruch Mathers,
Kelasss kan anak mak, hehhe

Arash Libra,
Hehehe... yezzaaa!!!

Azian,
Kalau nanti jadi, mesti pening kan. I tak suka you, publisiti. Kalau korek idung pun orang amik gambar, hahaha.. Alamak, anak muda ala French ke? Kansel!!! Bapaknya anti French sket, maklumlah, kami kuli French company :P

The Freaking Bride to Be,
Hehehe.. boleh berlakon jadi Rosmah Jr :P

SJB,
Mata tu yang mahal kan, hehehe... Tergelak tadi time tengok. Asal nak amik gambar crib baru. Jadi lain sudahnya

Elissmie,
Awww... thanks! :D

Keratosis Aniston,
Hahaha.. mahal tu kannn... :P

CPM,
Takpe, I di luar kawasan noksss...

Alice,
Hehehe... thankssss!!!

lyza said... BALAS

hahahaha...
Yang pastinya keayuan aiyu asli tanpa botox :P
Aye plak bleh jadi makcik mertua PM Malaysia or Amerika..hehehe...

Dinas Aldi said... BALAS

adoi Huda! tak boleh tahan, gelak sampai tersedak air liur sendiri bila baca ni!

Ayin said... BALAS

Kejam samakan cik aiyu dgn bik mama! haha. Check out this twitter acc @bik_mama, hillarious u!

Jihan said... BALAS

comel btul la huda..cik aiyu mcm tgh excited je tu? excited coz org amik gambar ke..lps ni..mummy I wanna be in ANTM!

Marina said... BALAS

Your girl is soooooo cute! About the same age as my daughter...selalu masuk your blog during office hours, tengok gambar Aiyu, teringat my daughter at home tu...terus tak sabar nak balik rumah : )

Anyway, she is definitely a First Lady material! *wink*

Hugs and kisses for Princess Aiyu Isabella...

Regards,
Marina

Galeri Makanan said... BALAS

cik aiyu sgt comelll!
lagi2 tang pipi,berkembang dgn pesat

Unaizah said... BALAS

Ada imbas-imbas la....wah Cik Aiyu klas gitu!!! If ada look-a-like contest, blh join. Tambah make-up je kat muka comel Cik Aiyu...sure sejibik! Eh, tak salah tau para ibu nak berangan setinggi awan utk anak-anak. Doa sorang ibu kan senang dimakbulkan.... Who knows, tuah ayam nampak di kaki, tuah Cik Aiyu sape yg tahu.

Watai said... BALAS

hahahah bengong mu

Nota Cikgu Anum said... BALAS

hehe hopefully nti ada teater sal PM. bole amek Aiyu berlakon jd akak Ros mase kecik..

DeLancrettLurpak said... BALAS

aiyu akan jadik lebih tinggi dari bikmama.. bikmama kena duduk atas bantal masa dalam kereta.. aiyu mesti makan lebih banyak kacang panjang supaya tinggi, heheheheh

Umie said... BALAS

sama-sama tapi cik aiyu laaaagiiiii comelllll dgn kecantikan semulajadi....;-)

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

sebijik tet... mata aiyu cem segan nak bukak je.. hehehe..

Madam Sooyaree said... BALAS

Kak Lyza,
Shhh... bahayaa... heheheeh

Dinas,
Cisss... ku sangkakan hanya Cik Aiyu yang bersembur. Auntie Dinas pun sama!

Ayin,
Hehehe... thanks babe, nanti I check

Jihan,
Biasa lah dia, excited lebey, hehehe.. ANTM? Tak rela youu... drama!

Marina,
Thanks dear! apa nama your daughter? Boleh playdate nanti ;)

Galeri Makanan,
Pipi tu dah mengecut.. dulu lagi gebu!

Unaizah,
Itu lah, mak nye memang suka berangan. Tapi kalau jadi PM nanti mesti busy sentiasa kannnn

Watai,
Itu tanda kau kena jadi PM kalau nak kawin ngan anak aku

Nota Cikgu Anum,
Haruslah pakaian semua nanti pink! Hihihih

DeLancrettLurpak,
Dasar paparazzi, orang drive pakai bantal pun kau tau ye, hihihih

Umie,
Awww.. thanks dear. Take care there! Risau tau, hari-hari baca paper skang ni

CTM,
Mata sepet dia tu yang buat nampak macam Rosmah kannn :P

lemongrass said... BALAS

hikhikhik....
Cam sama aje Cik Aiyu dgn bini PM tu! Tapi I rasa IQ Cik Aiyu lagi tinggi dr IQ bini PM tu :-D

yatt said... BALAS

hahaha... cik aiyu lagi comeiii

TopsyTurvyMum said... BALAS

kalau yg bawah tu org panggil ahkak pink, cik aiyu nak gelaran apa plak? hehe..
hidung tak sama sebab dia dah cucuk tang sana cucuk tang sini!
cik aiyu natural beauty:D

Madam Sooyaree said... BALAS

Lemongrass,
Awwww... ai tak rela you ditahan ISA, heheheheeh

Yatt,
Ooohh.. terima kasih yang!

TTM,
Cik Aiyu pun boleh jadi ahkak pink. Awek pink pun ok gak aaa.. Peewittt... Hidung anakku dicucuk, tapi dicucuk dengan pin rambut untuk keluarkan bijih timah, hahah

Syima Syaz said... BALAS

hahahahahha adoi...speachless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...