Tuesday, March 22, 2011

Tip to reduce weight

Risau tentang berat badan yang makin naik?

Seluar anda sudah tidak muat untuk dibutang??

Apabila melakukan senam lompat, perut anda masih bergegar walau anda sudah berhenti melompat???

?

?

?

?

?

?

Tip untuk kurus ni aku dapat dari Sally. Cubalah, senang aje. Kompem akan kurus punya.

Mau cuba tak???



First turn your head to the left and then turn it to the right.

Repeat this exercise every time you are offered something to eat.



Kalau tak kurus gak, aku tak tau lah!

17 comments:

The FREAKING Bride-To-Be said... BALAS

*nod*
ha3

mama maman said... BALAS

hhhaaaa.... mama yana cuba tau tip huda... kalu tak jadi gak camna..??

venusfreedom said... BALAS

muahhahaa..keji giler tips! bersemangat mak bace..dengan harapan dapat la ku adaptasikan..hahahaaaha

-ilyannur- said... BALAS

ekeke terbaik!

Anonymous said... BALAS

rahsia sally gila berdiet adalah kesan kata2 hikmat luqman ...mungkin juga sebab halus dan licin macam harith iskandar ...hahahaha

helen

an15 said... BALAS

kalo org offer, i tak penah tolak. Tu yg body comel lote je sampai skg ni :p

an15 said... BALAS

kalo org offer, i tak penah tolak. Tu yg body comel lote je sampai skg ni :p

Cik Nani said... BALAS

hahahaha
semangat ni baca tips nak reduce weight.

Dinas Aldi said... BALAS

kalau pakai turn head to the left & right masa offered something to eat ja tak bleh jadik sebab masa orang tak offer & kita pi cari sendiri makanan tu camana pulak, kahkahkahkah!

Unaizah said... BALAS

Hahahaha....akan dicuba utk kebaikan. Tp kalau mulut terbuka and tangan menyuap...camne ek?

DeLancrettLurpak said... BALAS

cissss...

lelaju aku click nak baca entry mu ini..sekali geleng kepala ajee..


rezeki jgn ditolak, hehehe.. so angguk2 la weyyy..

sHieRa cAkAp said... BALAS

Hahaha.. Tertipu seketika...

Madam Sooyaree said... BALAS

Freaking Bride to Be,
Cuba tau!

Mama Maman,
Kalau tak jadi, kena tunggu tip #2, hahaha

Venus Freedom,
Eh, ni kalau cuba waktu orang belanja, memang berkesan!

Ilyannur,
Thannksssss :P

Helen,
Luqman kata Sally macam Harith Iskandar ke? Choiii itu budak

An15,
Sama la kita, hehehe... Kasi aje tips, tapi tak pernah nye nak ikut :P

Cik Nani,
Semangat baca, kena semangat cuba juga!

Dinas,
Hahaha.. itu nama sendiri cari pasal!

Unaizah,
Nanti kena tambah tips, tangan diikat, mulut dikunci!

DeLancrettLurpak,
Hahaha.. betul tu.. musuh jangan dicari!

Shiera,
Eh tak tipu. Berkesan tau, sila cuba :D

Uncle Lee said... BALAS

Hi, try drinking 5 cups of Chinese or Japanese green tea.
It will help, especially after eating any oily foods.
And avoid those fast foods that has horns....maybe once a full moon.
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

ayang said... BALAS

Tu dia tips.. btl btl punya tip...
Belum cuba dan terasa nak pusing kiri dan pusing kanan gak kepala dari mencuba tips si sally tu... heheheheh

venusfreedom said... BALAS

balik ni nak cube la bile laki offer belanja makan lua..sure menanah jiwa tgk laki makan..hahaha

Madam Sooyaree said... BALAS

Uncle Lee,
Thanks for the tips. We usually keep green tea (with honey though) in fridge. Tasty!

Ayang,
Benda elok kena ikut! hahahha

Venus Freedom,
Mintak-mintak dia bawak kedai tak sedap la, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...