Sunday, April 10, 2011

Day 7: Je t'aime Mon Monogram

Sayang isteri tinggal-tinggalkan.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sayang anak.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Belikan beg tangan :D


*cabut lari*



17 comments:

bonda dadif aka akish said... BALAS

disebalik yg tersirat..pandai besan kuh nih..

=)

Anonymous said... BALAS

Kalau dia beli, untung le mak nya. kalau tak beli, gigit jari le ye.

Azian

Madam Sooyaree said... BALAS

Bonda Dadif,
Ini besan yang beli sendiri, hehehe

Kak Azian,
Itu kita yang beli. Duk fikir dari Aiyu lahir hari tu, ni baru beli :D

mama maman said... BALAS

seonok cik aiyu dpt hadiah handbag.. nak letak pampers ngan botol susu yg cik aiyu...:)
bergaya sungguh anak dara org nih...:)

C!kpuanmuda® said... BALAS

nak jugak!!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Mama Yana,
Tu kena beli besar sikit. Bag untuk 3 orang kekdahnya

CPM,
Letak initial CPM, memang kelas noks!

nur easy said... BALAS

kelasss gtu ;)

C!kpuanmuda® said... BALAS

tu la tuu... bape hengget sekilo? :D

FaznFaz said... BALAS

naaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Nur,
Kekadang nak mengada :P

CPM,
1/3 ITB kot :P

Eila,
Boleh aje tempah babe. KLCC pun ade tak silap aku ;)

Yours Truly said... BALAS

wah wah...cantik handbag cik ayu kita ni!

DeLancrettLurpak said... BALAS

aku dah agak dah the moment aku baca title ko heheheh...

LV nye butik ada kat Birmingham noks!! Tapi malangnye aku tak berapa nak minat..
aku nak hermes!

Nieza said... BALAS

uishhh cantik! i like!..:)

Queen of Random said... BALAS

slalu baca ur blog... tp x pnah mgomen pasal malu2 kucing :)

bagus gak idea di atas tuh.. sementara anak kecik, x pandai guna handbeg, bule ler mama tlg gunakan... tlg menolong amalan mulia! haha

Imparfait Saint said... BALAS

Babe, my bro bought for my mom from Paris. Every raya aku pujuk nak buat baby bag dgn harapan Pn Jawahir lupa. Tp dia ingat daaaa

Madam Sooyaree said... BALAS

Yours Truly,
Thanks :) Agak-agak sempat sampai kat dia tak, heheeh

Lurpak,
Amboi taste, tak beragak. Ahkak kalau pakai Hermes, haruslah orang ingat dari pasar malam. Muka takde nur Hermes langsung

Nieza,
Thanks dear :)

Queen of Random,
Thanks dear for dropping by, nak malu buat pe ;)

Of course dapat kat maknye, hehehe.. tapi isi di dalam alahaii... diaper kot!

Jas,
Puan Jawahir ingatan kuat, don't play-play arr.. Cakap dia 'ala maakkk.. anak pompuan mak sorang aje'

Imparfait Saint said... BALAS

Tulah aku nak citer kat Puan Jawahir ...tgk mak Huda siap ltk nama anak dia kat bag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...