Wednesday, April 13, 2011

Gambar ajaib Cik Aiyu


Cuba korang telek sket gambar ni, apa yang lain daripada gambar-gambar sebelum ni?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Ok, tadi pakai baju I Love My Dad sempena nak beli jiwa bapak. Kasi can la, kan birthday Cik Abe.

Anyway, pasal gambar tu........

Anakku sudah boleh berdiri sendiri! :D

Tapi tak le lama mana, dalam 10 saat gitu aje. Dah beberapa minggu Cik Aiyu boleh berdiri sendiri, tapi tak dan nak amik gambar. By the time capai kamera member dah duduk balik.

Hari ini baru berjaya.

Mak bangga gitu, boleh jadi paparazzi tak berbayar :D


24 comments:

Konot said... BALAS

wahhhhh tahniah ye cik aiyu.. (and mak nyer). lepas ni sibuk la mak dia mengejar cik aiyu satu rumah! :p

Queen of Random said... BALAS

sooooo cute dah pandai berdiri sket!!!!! x sabar nak tgk my own baby berdiri & jadi pandai macam2, macam cik aiyu!!!

Syima Syaz said... BALAS

congratz cik aiyu...1 level sudah up!

okeh... entry ni bagus kan.so kalau dah ada baby, untuk jaga hati papa dia n nak mintak coach baru, kena pakaikan baju I LOVE DADDY... okeh..! good2....

nur easy said... BALAS

yup..1 step ahead..tahniah2 cik aiyu

sarah2605 said... BALAS

as;salam..
wah... dah pandai berdiri ye cik aiyu kita yg comey ni... hehe...
teruskan berusaha dengan lebih keras... chaiyok!!! chaiyok!!!!

ICAZIESYIRA said... BALAS

jenuhla mak dia lepas ni nak mengejorrr

Dinas Aldi said... BALAS

yeh yeh cik Aiyu dah boleh berdiri! yeh yeh!

Anonymous said... BALAS

Tahniah Cik Aiyu. Tak lama lagi jenuh le emak nak ngejo... kejo yeop kejo.

Pandai emak Cik Aiyu beli jiwa daddy ye. Happy Birthday to papa Cik Aiyu.

Azian

sri hati said... BALAS

waduh2 dah pandai berdiri yek..congrat cik aiyu..

dUng DuNg ChEy said... BALAS

waaahhhh cik aiyu dh pandai berdiri jadi maknya harus lebih berjaga-jaga selepas ini..go go fighting cik aiyu!!

Imparfait Saint said... BALAS

Yeay Aiyu dah boleh berdiri. Mesti riuh rumah SS 5 Kelana Jaya hehe. Ha...lepas ni mula lah kejar dia. Kejar takpa masa dah mula menjawab yg tak tahan tu.

SANDRA AZWAN said... BALAS

comeynye tengok baby tu cuba untuk berdiri...;-P

an15 said... BALAS

Chaiyooookkkk chaiyooookkkk cik aiyu!

an15 said... BALAS

Chaiyooookkkk chaiyooookkkk cik aiyu!

Leez M. Saaid said... BALAS

cik aiyu yg semakin comel.
Siaplah nanti bila dah pandai berlari....kuruslah awak..hehehe

PatinPasta said... BALAS

Mai,
Dah pandai diri sendiri ye? Haaaa kejap lagi mesti dia nak tolong gi kedai sama :D

* congrats to Cik Aiyu! (dan paparazzi tak berbayar itu :D)

DeLancrettLurpak said... BALAS

awal anak ko bertatih nok..

anak aku masa umur 10 bulan mengensot aje..

Nanak said... BALAS

cepatnya cik aiyu..my baby pun mcm tu skng padahal dah sambut 1st bday hari ni..

ctm.zainal said... BALAS

Habihla pasni.. Bila dah pandai berdiri, akan mula belajar berjalan.. Jenuh dok main aci kejar nanti.. hehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Konot,
Nasib baik la kan rumah kita sekangkang kera. Kalau rumah besar, habis!

Queen of Random,
Thanks dear, nanti bila your lil one dah berdiri dan berlari, confirm tarik balik kata-kata itu, hehehe

Syima,
Thanks babe! Ini panduan ye Syima, kot2 nanti nak pakai ;)

Nur,
Thanks dear!

Sarah2605,
Salam dear, thanks a lot for the cheer! Hip hip hooray!

Icaziesyira,
Itu le pasal.. Takyah gi Slim World, hehe

Dinas,
Thanks! :D

Kak Azian,
Thanks kak, saje je nak feeling2 pakai baju I Love Daddy :P Harap2 lepas ni kurus macam Heidi Klum la :D

Sri Hati,
Thanks dear!

Dung Dung Chey,
Sekarang ni lantai karpet, so kalau dia jatuh pun tak risau sangat. Takut dia buat stunt kat tempat lain aje!

Madam Sooyaree said... BALAS

Jas,
Itu seperti biasa, mesti kecoh satu KJ, hahaha... Maiqel skang tengah stage banyak tanya kan, mesti gigih nak menjawab kan

Sandra,
Thanks dear! Terkangkang tu ha! :D

An15,
Thanks babe!

Leez,
Thanks dear. Amiinnn... mintak2 kurus, hehehe

Patin,
Tolong gi kedai tu memang sekarang ni dah mula. Skang ni elok tengah menggelupur, bila orang sarung jaket terus duk diam. Tau nak keluar

Lurpak,
Biasalah, aku rejim zionis. Hari2 suruh praktis, hahaha

Nanak,
Waa.. hari ni birthday Fredo ke? Happy birthday Fredo!

CTM,
Bila Cik Aiyu dah berlari, mak nye pun dapat exercise free, hehehe

Anonymous said... BALAS

wah tepuk tangan ramai2..hehehe..


strawberry

Anonymous said... BALAS

YEA YEA YEA CIK AYU DH LEH BRDIRI..CHOMEL LA TRKEDEK2 BERLARI NNTI..HEHEHE..

WAWA PUTRAJAYA.

bonda dadif aka akish said... BALAS

huaaaa..menantu nak pndai berjalan sudeh...nnti dtg mesia...konpem bleh lari2an same dadif..

ekekekekek

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...