Tuesday, May 17, 2011

Good plane ride, but...







Hari ni entry bergambar saje, pasal mak Cik Aiyu tak berapa sihat :(


16 comments:

Nota Cikgu Anum said... BALAS

iskkk comey Cik Aiyu. comey LV :)

venusfreedom said... BALAS

Gorgeous pictures mommy! Tapi mommy nya mana? Nak nk le tgk tuan punye LV speedy tu! Ngeeeee;p

HeLena said... BALAS

chomeyyyyynyerrrr cik aiyu!!!...

bonda dadif aka akish said... BALAS

alahai menantu..rindu same diye!!!

beb tak sehat ka???
daku..anak bujang kuh yg tak sehat...pening!

Nanak said... BALAS

comel...get well soon mommy!

Anggerik Berduri said... BALAS

wahhh.. Cik Aiyu on the plane..sangat behave..good girl..dah boleh balik Malaysia ni..hik to Mummy vogue, get well soon ya... hik

nur qhaseh said... BALAS

to mak cik ayu
get well soon...

to cik aiyu
maintain cute yer.... mwaaah!!!

Anonymous said... BALAS

Dedicated Daddy reading about Encek Elmo to Cik Aiyu. Plane ride to search rumah idaman kalbu. Get well soon.

Azian

Chik Na said... BALAS

comelnya cik aiyu tido

lyza said... BALAS

Best gak mak cik aiyu demam.. banyak gambar aiyu bleh d layan..kijam betul kakak ipar...kehkehkeh...
Apa pun get well soon sis..:)

BabyIntan said... BALAS

Get well soon si comel...cian nya dia.

Latest n3: Wordless Wednesday-Part 8!

Amy Z! said... BALAS

Little explorer. Semua tmpt dia nak gi check. Hihi.

Get well soon mak aiyu.

Konot said... BALAS

get well soon ye.. kat kl ni pun ramai yg tak sihat. take care beb.

Dinas Aldi said... BALAS

wish you speedy recovery ya!

DeLancrettLurpak said... BALAS

kenapa eh LV and Gucci ada line2 tu..tapi Gucci color hijau and merah la.. hari tu aku tanya Gucci saleperson tu, tapi jawapannye tidak cukup bernas, kahkahkah..

Madam Sooyaree said... BALAS

Nota Cikgu Anum,
Thanks dear :)

Venus Freedom,
Mommy nye takde gambar pasal Cik Abe tak sudi amik gambar bini, hihih... Tuan punya Speedy tu adalah Cik Aiyu hokay, barang dia saje dalam tu!

Helena,
Thanks yang!

Bonda Dadif,
Ha ah, skang ni macam pening-pening aje. Bengkak susu kot :(

Nanak,
Thanks dear!

Aqilah,
Atas plane memang dia baik, sampai airport satu airport dia nak merangkak, hihihi.. Tengah praktis ni, nak balik Malaysia :D

Nur Qhaseh,
Thanks dear, really appreciate it :)

Kak Azian,
Thanks kak! Kena baca buku, main2 dengan dia, kasi distract sket

Chik Na,
Timasih :)

Kak Lyza,
Hewah hewahh.... :P

BabyIntan,
Thanks babe!

Amyz,
Ya betul! Skang ni macam anak monyet pun ade, hehehe

Konot,
Musim kot skang kan, thanks!

Dinas,
Thanks cikgu.. happy belated teacher's day! :D

Lurpak,
LV takde line la yang, itu aku saje mengada letak buat mon monogram nama Aiyu, hihihi :P Apa jawapannya dari SA Gucci? Nak dengar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...