Wednesday, June 15, 2011

Daddy's home!

Yeay, daddy sudah balik!

:D

Insya allah lepas ni takde PJJ dah, aminnnn...

Cik Aiyu gembira jumpa daddy, ada orang nak geletek dia. Mak nye pun rajin geletek, tapi kewujudan jambang itu membuatkan geletek adalah lebih geli gitu. Sat gi kalau mak nye yang ada jambang, saspen la pulak kan.


Ok lah, mak mertua & adik ipar dah on the way  ni. Mereka datang marilah mengemas, hehehe.. Harapkan haku, haku makan MekDi. So far jumlah kotak terkumpul yang aku kemas adalah dua sahaja. Satu isi buku-buku dalam bilik, satu lagi isi kasut. Yang lain belum packing lagi. Very the lazy lah I tell you!

Takpe, nanti boleh kasi alasan nak jaga Cik Aiyu, huahahaha... boley? :P




14 comments:

Anggerik Berduri said... BALAS

cik aiyu or mummy yang suka bila daddy ade..suke cover line.hahahahahhaha

lyza said... BALAS

Rindunyaaa..hope dpt le blk raya nnt..
cesss konon aiyu gembira..mami lagi hepi hepi kan..:P

venusfreedom said... BALAS

yeay! daddy's back!! best kan..baru rase bersemangat laki ade..kalo tak rasa macam miss J je duk sensorang..muahahahaha

FaznFaz said... BALAS

muahahahha!!! dulu wkt nak pindah balik msia pun aku cenggitu gak.... guna alasan anak baru 8 bulan.... hahaha!!!! just kemas dvd n buku (dgn kotak yg dirembat dr opis!!!) seb baik slb berbaik hati bagi movers yg tolong packkan... dorang dtg 8 pagi, aku tunjuk-tunjuk jer mana nak pack!!! hamik ko!!! pukul 4pm baru siap!!!

anyway, happy moving, aku yg excited nak tgk umah baru ko... tayang gambo eh??? baru semangat nak simpan duit gi texas..... tak gitu???? hehheheh!!!!

Amy Z! said... BALAS

Ahaha. Terkekeh2 gelak. Kita dgr ni dok tergelak sekali. Hahaha.

Kalo part packing2 brg nak berpindah ni nak start memang malasnyaa laa. Haha. Bila dah start packing tu, baru dpt mood nak packing semua. Penatnya adoilaa.. Hahaha.

Selamat berkemas2! :)

アヌム ちゃん said... BALAS

amboih sukanya cik aiyu..heeee~

EviL WiTcH said... BALAS

gler kuat s0re cik aiyu gelak....comel sgt...

nur qhaseh said... BALAS

cik aiyu windu daddy tu... sronok dengar dia gelak beso... hehehehhe

ke daddy windu cik aiyu ni... hehehe

farah said... BALAS

Wah angkatan tentera dah smpai nak tolong packing ye :) Happy packing k dear. Eh gmbr items Fatehah yg baki tu x sempat x pyh la upload k. Kosentret packing barang tau. Hehe.

lemongrass said... BALAS

Cik Aiyu gelak, we all gelak. Cik Aiyu gelak, we all gelak lagi, hahahhahaha....
Pi cepat2 sambung packing sana! :-P

Anonymous said... BALAS

Daddy balik, yeah, daddy balik. Best nya cik Aiyu. Lepas ni tiap-tiap hari pakai baju bunga-bunga.

Emak cik Aiyu cam mana pulak. Mestilah happy dan lega dapat berehat drpd mendukung cik Aiyu.

Bila letih berkemas tu, pi la blogging ye mak nya.

Azian

miralatiff said... BALAS

bersungguh cik aiyu gelak noooo...

Dinas Aldi said... BALAS

seronok sungguh dengar cik Aiyu gelak! rasa hepi ja, hilang stress!

Madam Sooyaree said... BALAS

Aqilah,
Dua dua pun suka, hahahahaha :D

Kak Lyza,
Itulah, kitorang pun berharap sangat nak balik raya ni. Kalau tak kompem gua rembes sesorang kat sini, huwaaaa

Venus Freedom,
Hehehe... ya betul ;)

Eila,
Kitorang patut dapat movers gak, tapi in laws aku semangat nak tolong. Kan tak kasi habis dibuang keluarga kang, hehehe... Nanti insya allah aku tayang gambar k. Baru sampai hotel ni, ex FSM aku yang pick up kat airport, boleh? Hahahaha...

Amyz,
Kita punya mojo jojo datang waktu malam. Orang nak tido, baru sibuk nak packing, hihihih

Anum,
Dia memang paling gumbira bila kena geletek, hehe

Evil Witch,
Eh, tu baru medium, belum dengar max volume, hehehe... Thanks dear!

Nur Qhaseh,
Rasa2 daddy yang lagi rindu Cik Aiyu, hihihih

Farah,
Thanks yang for understanding! Kita dah snap, nak resize semua tu yang lambat :(

Lemongrass,
Hahahah.. tengok awak pindah dulu cantik aje terkemas. Kami pindah macam nak terbalik rumah!

Kak Azian,
Mak nye tak dapat blogging bila mertua di rumah. Orang tu duk sibuk kemas rumah kita, kita hadap komputer. Haruslah jadi bahan kang, hahaha

Mira,
Aiyu memang senang nak gelak, tapi kena rajin layan le, hhehehe.. Aku malas sket, Colby memang rajin!

Dinas,
Awww.. thanks dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...