Friday, June 17, 2011

Kosong...

Rasa lain pulak, bila rumah dah kosong.

Tak la kosong habis, ada lagi benda-benda yang nak packing esok. Antaranya adalah sofa & katil. Kalau semua packing hari, gayanya kena tido atas lantai la untuk 2 malam, hehehe..

Cuaca hari ni pulak suram aje. Hujan sepanjang hari. Macam tak sudi aje kami tak pindah.. Heewaaahhh!! Nasib baik on n off, so dapatlah isi barang perlahan-lahan.

Sampai Midland nanti, haruslah ku tuntut berjumpa tukang urut. Belakang rasa mau patah sudah! Ni baru loading, nak unload nanti... Huwaaaaa.....


Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

7 comments:

nur qhaseh said... BALAS

harussss..... heheheh... nk tulun jao la plak....

cik aiyu x tulun ker...

Unaizah said... BALAS

Selamat berpindah randah ye... Bab packing and unpacking la yg paling tak suka bila kena pindah ni. Lagi satu bila semua barang dah masuk kotak and naik lori, baru nampak betapa banyaknya barang yg ada hihi..

Dinas Aldi said... BALAS

selamat berpindah naa! cik Aiyu, sila tolong mak, jangan asyik terkepit celah almari saja, kihkihkih!

Anonymous said... BALAS

Beb! Lu pindah kali ke berapa. Wa sudah pindah randah 7X. Caya tak? kekadang rugi beso, banyak rosak itu ini. Rumah ni, niat nak renovate next year. Apakah aku pindah lagi utk kali ke 8. Pindah randah boleh jadi papa kedana. huwa..huwa.

Suruh daddy bayo bila nak urut nanti.

Azian

Rose said... BALAS

Wah bestnya dah nak pindah! Semoga lancar2 aje.

Madam Sooyaree said... BALAS

Nur Qhaseh,
Cik Aiyu tolong... tolong unpack benda kita dah pack! Ggrrrr....

Unaizah,
Betul tu, semalam masa kemas kita jumpa dalam 5 helai seluar yang tah dari planet mana datang, hahahaha

Dinas,
Hahahaha... Cik Aiyu skang dah handal. Takde kepit celah lemari, dia terjun kotak aje skang!

Kak Azian,
Ni first time pindah laki bini. Sebelum ni pindah ngan famili baru sekali, tapi time tu 13 tahun, tak nolong sangat. Time kerja memang live on suitcase, so tu tak kira, hihihi
Harus, upacara membayar urut haruslah dipinta dari tuan rumah, hahaha

Rose,
Best? Hhehe.. nak pindah best, nak kemas nye tak best! :P Thanks dear, really appreciate it :)

PatinPasta said... BALAS

Mai,
Tu dia.. kosong dah. Selamat berpindah!

Cik Aiyu tak de ke nak masuk kotak sama? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...