Friday, June 24, 2011

Sneak preview...

Home sweet home! :D

Sorry tak dapat balas semua comment, rumah beta tiada line internet lagi :(

Nak guna phone Cik Abe buat modem boleh, tapi sat gi kalau aku mintak ada yang makan tapak kaki kang :P

Orang sibuk-sibuk berkemas, kau nak ber blog pulak ye, eewwaaahhhh!!!

Kami dapat kunci tengahari tadi. Alhamdulillah untuk unpack adalah jauh lebih mudah dari nak pack, tapi bab-bab nak lap kabinet semua tu yang aku maleh. Tapi nak buat camne, akulah bibik, akulah mudir, hehehe..

Ok lah, nak sambung balik mengemas. Uruuutttt urrruuttttttt... (Sambil ku menyeru tukang urut)


Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

15 comments:

Mama Kembar 3 said... BALAS

wahh cantiknya rumah! bestnya dpt umah setingkat ada laman camtu. best!

NunsNajib said... BALAS

Rumah baruu!! Luasnya. Untunglaa cik aiyu dapat explore sana sini :D

Unaizah said... BALAS

Jelesnya kita kat org tu!! Dia ada rumah landed siap dgn laman lagi. Kita ada apartment je....tak leh nak test skill bercucuk tanam.

Dinas Aldi said... BALAS

bestnyaaa! gamaknya lepas ni cik Aiyu akan lebih cekap & takkan terkepit di celah mana2 almari lagi. explore cik Aiyu, explore! :D

Mamasya said... BALAS

Cantik rumah cik Aiyu..laman luas..puas nanti boleh main kejar mengejar.slmt mengemas!

Lady of Leisure said... BALAS

cantikny rumah.. ni bebetul home sweet home nih.. best kan feeling masuk rumah baru ni, awal2 mmg penat but bila dh selesai kemas semua kepenatan tu vervaloi2 gitew.

Imparfait Saint said... BALAS

Ni tunjuk Puan Jawaher, sure buat kempen ke USA 2012

sarah2605 said... BALAS

wah.. cantik la rumah huda...
tenang je tgk... :-)

ASaDa RyutaRo said... BALAS

selamat mengemas rumah baru. hihi.. mintak tolong cik aiyu urutkan. hahaha..

4 Kay-E said... BALAS

Seronoknye pindah rumah baru.
Pas ni CikAiyu boleh guling2 depan laman tu...

Selamat mengemas :P

Amy Z! said... BALAS

Simple n sweet. Ada cermin besar lagi. Best la si aiyu nak melawa2 dan berposing2 dpn cermin tu nanti. Ahaks!

Madam Sooyaree said... BALAS

Mama Kembar 3,
Thanks mama! Kat sini boleh la beli, kat Malaysia, rege nangis!!!

Nuns Najib,
Boleh la cukup ruang untuk kami 3 beranak. Harap2 dia tak explore dapur sudah!

Unaizah,
Sini cucuk tanam still tricky, pokok agak2 mintak nyawa aje nanti, hehehe... panas!

Dinas,
Terkepit insya allah tak, tapi terhantuk tu macam bakal berlaku aje :P

Mamasya,
Thanks dear, mengemas adalah penaattttttt

Lady of Leisure,
Thanks dear :) Itulah, bila settle satu area, rasa sayanggg aje :D

Jas,
Hahaha.. mai la babe! Tapi sini tak happening, alang2 gi LA lah, leh Maiqel jumpa Mickey!

Sarah,
Thanks dear, really appreciate it :)

Asada,
Cik Aiyu urut? Haihhh.... dia memanjat kita lagi ada lah!

Ita,
Semalam dia jalan rentas rumput tu, rasa macam pengembara aje, hihih.. tapi rumput kering ni gatal!

Amyz,
Hahahah... cermin besar tu harusss jadi port Cik Aiyu!

misha.w said... BALAS

wahhhh.cantik umahhhh! yg paling best, ade laman luas. bleh la buat tanam serai, cili, daun pandan dll. hehehehe.. :P

anyway, selamat mengemas huda. cik aiyu jgn lupe tlg kemas skali ok. :)

ComeyBelako said... BALAS

yang paling best ada bendera! hoyeh...semangat. **bendera mesia ka amarika**

I.Q.W.A said... BALAS

akak.. nnt tlg add saya kt bb. nak order bju RL baby lagi . 21e32323. tq kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...