Friday, July 29, 2011

Going up and down the slide, Aiyu's style

Orang panjat tangga, turun slide.

Tapi Cik Aiyu.....


Mula-mula aku pelik gak, mazhab mana lah yang dia ikut ni. Panjat ikut slide, turun pun ikut slide. Tapi bila Cik Abe nampak anak buat gitu, dia pun "oohhh.. I used to do the same, whoever can climb the fastest will win"

T__T

Mazhab Amerika jugak yang diikut.

Patut karpet ABC tu letak bawah slide, sebagai shock absorber tambahan. ABC kebenda nye, jadi A1ZDL ade lah. Bak kata Nanak, elok simpan aje lah. Esok-esok bila dah matured sket, baru kita keluarkan balik ok. 


Oh ya, hari ni Cik Aiyu 13 bulan. Kalau dulu rajin kira setiap bulan, tengok progres macam mana. Dah umur setahun ni, tunggu 2 tahun esok lah, hahahaha...

Happy 13 month old my dear baby!



10 comments:

Anonymous said... BALAS

good motor skills cik aiyu! acik bangga! main buaya2 nanti mesti terrer!!! :D

ijah

Dinas Aldi said... BALAS

tapi memang best naik ikut situ & slide pun kot situ jugak, haha!

cik Aiyu naik siap dengan sound effect lagi tu, wakakakakak!

Chibi Maruko said... BALAS

normal tu narif, my godson pun sama, agaknya lagi adventure panjat ikut situ dari naik tangganya, dan bebudak kat tadika me buat internship pun sama, terkial kial naik ikut gelungsur tu, jatuh naik lagi, positif side dorang berusaha bersungguh tu, jadi tau dorang jenis tak mudah putus asa..

Wahidah said... BALAS

alahai terror cik aiyu memanjat...pasne leh pnjt gunugn everest lak..:)

Madam Sooyaree said... BALAS

Auntie Ijah,
Makasih! Abang Dean pekabo? *wink wink*

Dinas,
Hahaha.. dia ni memang penuh dengan bunyi. Kalau main kejar-kejar, nanti keluar suara tak cukup nafas. Padahal lari pun tak mula lagi!

Chibi,
True, usaha tangga kejayaan gitu kan :D Banyak sungguh tenaga!

Ida,
Hihihih.. jangan panjat rumah orang sudah :P

blu4sky said... BALAS

gamaknya bdk2 zaman skrg mmg mcm tu kot..my kids pun mcm tu..panjat ikut slide..then mengelongsor kepala first..lg adventure kot mcm tu..kita yg sakit jantung :-put slide..then mengelongsor kepala first..lg adventure kot mcm tu..kita yg sakit jantung :-p

farah said... BALAS

Adventurous sungguh la cik Aiyu ni...hehe...jgn jatuh tergolek2 sudah lah ye, x sanggup aunty nak tgk nnt cik Aiyu luka2 (^_^) Happy Ramadhan & Happy Fasting Nurul!

Nazayiena said... BALAS

amboi Cik Aiyu terornya memanjat......

Anggerik Berduri said... BALAS

hahahahaha...xbleh blah..hahahahahaha

venusfreedom said... BALAS

comel nye turun slide!!! muka happy giler! mummy tak joint skali ker..hik hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...