Wednesday, July 20, 2011

Sneak preview - Posing majalah Mangga


Amacam, ada berani???

Sekarang ni aku ngan Cik Aiyu di Lubbock, agak-agak 2 jam dari Midland. Kami 2 orang aje, Cik Abe keje. Nasib keje kuli, on call mengalahkan doktor. Esok pepagi aku kena pergi menghadap kerajaan Amerika untuk cap jari. Lahabau taik kobau, cap jari yang diorang amik Disember 2010 boleh pulak hilang la kan. Makin lambat la nampak bayang kad hijau. Skang ni usahkan kad hijau, kad merah, kad kuning, semua yilek! Visa pun dah mampuih, jadi pelarian Rohingya aku di sini.

Jadi pada mereka-mereka yang komen semalam, sorry tak dapat reply. Mama san busy sedikit melayan anak yang ligat lari atas katil. Orang suruh lari atas lantai tamau pulak. Esok insya allah kita balas nota-nota cinta hokay...

See you!



14 comments:

Nisa Ali said... BALAS

seksi Cik Aiyu.kalo posing cenggitu confirm blh msk majalh playboy malaysia (mangga) front page lagi..

kenape sistem dorg mcm teruk?semua pun nak hilang

Anonymous said... BALAS

fuiyoo...aiyu posing mendada dan menonggek... memang mengikut konsep majalah mangga sungguh ... hehehe

xoxoxoxo,
elen

DaZzlingLilLy said... BALAS

auwww..shekshi nya cik aiyu..cantik swim suit dia..comels..hehehe

Anonymous said... BALAS

Pwiiiiiiiit! Sexy! Mengiurkan. Boleh masuk majalah mangga, centre spread. ahaks.

Sabau, sabau, sabau, janji dapat kad hijau. Kalau tidak mato ko hijau pulak.

Azian

Konot said... BALAS

iskkk cik aiyu ni kalau balik mesia konfem aku nak kidnap buat gomol!!!

Anggerik Berduri said... BALAS

Suka tau BERENANG UNTUK KESIHATAN. aharks.. hmm kutuk magazine company I ea?hahahahaaa

アヌム ちゃん said... BALAS

wiwitttt cik aiyu cekciiii..heee..dah boleh terjun kolam tak tu..heeee

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

alaaa comelnya..nak otograf..otograf :)

Keluargaku Syurgaku said... BALAS

Hai cik Aiyu swimming sut rimau u,siap posing lg 2....

ciannya mom cik aiyu jadi pelarian Rohingya...

Nota Cikgu Anum said... BALAS

tang lentikks tuh, mak ngaku kalah :)

Dinas Aldi said... BALAS

waaahhhh cik Aiyu, aummmmm! hahaha!

teruk la pulak nak dapat kad hijau tu. jangan sampai muntah hijau menunggu udahla :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Nisa,
Hahahah... Playboy you.. tak sanggup ahkak!!! Entah la, kata aje negara maju kan, sistem haprak gak.

Elen,
Hehehe... biasa, yang penting gaya hokayyy...

Dazzling Lily,
Hehehe.. seksi ke :P Thanks yang, swimsuit tu grandma kasi dulu

Kak Azian,
Haaa... Kim Kardashian, move over! Tapi bon bon tipu, pasal pakai diaper, hehehehe... Mata hijau senang aje, pakai aje kanta lekap. Merah, hijau, kuning... semua bulih!

Konot,
Sila sila, semalam ada orang pinjam dah, tapi aku still kat sebelah le, hehe

Aqilah,
Hahahah.. harusssss... Eh, awak keje Karangkraf ke? Eh, Mangga Karangkraf kan? Hahahaha

Anum,
Terjun memang iye la tu! Tak sempat tunggu kita, kaki dia nak cecah dulu

Elissmie,
Satu otograf singgit k...

Ina,
Nasib swimsuit rimau, kalau dia yang merimau, habis kita, hehehe... Tu la kan, what to do. Sape suruh kawen omputeh!

Nota Cikgu Anum,
Hehehe.. sikit lagi dah 45 darjah gitu :P

Dinas,
Aummm balik! Itu le, sikti masa lagi nak muntah hijau! Sat gi orang ingat penyokong PAS pulak, semua nak hijau~

Asmara said... BALAS

Hi cik aiyu! comelnya dia berbikini. pandai swimming tak tu! :D. salam ziarah mama cik aiyu.

misha.w said... BALAS

gelak je baca statement "pelarian Rohingya" tu. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...