Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday (pes taim)

Kasi chan la eh, orang lain buat, kita pun teringin jugakkkk :D

Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

19 comments:

Anonymous said... BALAS

aiyu boleh jadi duta kempen memupuk budaya membaca dari awal ... walaupun duduk dalam troli di tengah panas terik... jgn lupa baca buku ya kawan2 ...hehehe..

xoxoxo,
elen

Anggerik Berduri said... BALAS

auuwww comel gile dgn hat bagai..hahahahaha

venusfreedom said... BALAS

waaa..konpius ahkak..rupa nya kat sana hari rabu!hihihi..amboi cik aiyu kita..ala ala suri cruise u! hahahaha..comel sangat!

Anonymous said... BALAS

3 words, "summer is here"> topi, baju yg girang & sun glass.

Ada kelas U!

kat Texas, everyday is summer.

Azian

bonda dadif aka akish said... BALAS

peewit!!

mama maman said... BALAS

hhhhaaaa.. cumilnya... wlpun confius sikit tp cik aiyu dimaafkan... sana br rabu ye.... hhheee..

Keluargaku Syurgaku said... BALAS

seronok ya cik Aiyu dok dlm troli dgn panas terik tp sun glass n topi blh cover......shopping ke 2...

Leez M. Saaid said... BALAS

sgt bijak dan pandai bergaya budak kecik ini...mcm nak gigit2...boleh tak?

Anonymous said... BALAS

Aiyu isabelaaa..i'm back again..:)
mia nk pinjam sunglass n topi laa..bulehh??
Anakku ittuw pantang ada benda ats kepala, di campaknye..

Nanak said... BALAS

oh, menantu ku!

lyza said... BALAS

kalah fasha sandha n rozita che wan.. aiyu mmg klass gitu...like it juta2 kali..;)

farah said... BALAS

Congrats ke?? Hehe. Tu dia baby fashionista shopping time!

Amy Z! said... BALAS

hello cik aiyu. sunggoh bergaya dengan topi dan spek mata. kelassss! ahaha.

Dinas Aldi said... BALAS

helo Miss Texas, hahaha! sangat comel, gewam!

I jugak yg tak terbuat2 lagi wordless Wednesday nih, nak kena try lah

Hidayahsalleh said... BALAS

comelnya cik aiyu..:D
spek tu tak boleh lps eh! hehe!

Nota Cikgu Anum said... BALAS

uiks?? Suri Cruise kah???

Mick's Mama said... BALAS

amboiiiiiiii! melaram je cik aiyu ni! kalah mummy dierrrr!comel

Madam Sooyaree said... BALAS

Elen,
Hahahahaha.. dia mmg suka bawak buku jejalan. Senang, kalau dicampak pun tak cedera :P

Aqilah,
Auwww... terima kasih you!

Erma,
Kuang kuang kuang... kasi orang pening sket kannn... :P Suri(rumah) (tak) Kurus boleh tak? :P

Kak Azian,
Helloooo summmeeerrr!! :D Eh, sini Dec diorang kata turun to 0 degC gak kekadang. Tapi macam summer la untuk kitorang, hahaha

Bonda Dadif,
Assalamualaikum, tak jawab dosa, hehehe

Mama Yana,
Heheheh.. sorang lagi mangsa (mata di blur blur kan k) :P

Ina,
Itu time nak return troli aje, hehehe.. Ha ah, semalam belikan dia toy wagon. Kalau tak abis bag kita diseretnya

Leez,
Ehhh.. mana leh gigit. Menjerit kang. auww!!!

Mama Mia,
Boleh aje auntie ;) Eh, ini pun ikut mood gak. Kekadang sampai masuk kedai tak cabut spek, kekadang tgh terik dia tanggal!

Nanak,
Oh mami! Ooopssss :P

Kak Lyza,
Ooohh... thanks! Rambut tak cukup lagi nak buat macam Fasha dalam cita duyung :P

Farah,
Boleh la congrats, hahaha... Pengaruh blog dalam kehidupan :P Jangan dah besar asyik nak shopping baju sudah! :P

Amyz,
Haaa.. amacam, tegoda tak anak bujang auntie? Hihihih

Dinas,
Hahahaha... jangan jadi macam budak2 dalam Toddlers & Tiara sudah. Eh buat lah, rasa macam ok bila takde cerita baru mau war war :D

Hidayah,
Thanks dear. In Texas, sunglasses is a must!


Nota Cikgu Anum,
Suri Cruise pakai topi Burberry, kita pakai topi $6 aje, hehehe

Az,
Hahahah.. mak dia tak dan nak bergaya. Semua anak tarik!

Wahidah said... BALAS

so cute ngan ray ban die....ade BBM..jeng jeng jeng...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...