Monday, September 26, 2011

Aku ada sandal, kau ade ke?


Kasut rasmi blog ini.
NW Mai

Blog ni ada sandal rasmi, blog korang ade ke? *sambil buat muka berlagak tahap nak makan pelempang*

Tapi katanya pre-order untuk spring 2011. Skang ni dah masuk fall, apa cite? Nampak sangat ahkak ni out of season kann…

Sebenarnya gambar ni dah save lama dulu, waktu duk beli barang dari Nine West. Nak post kat blog, asyik la terlupa. Tadi godek-godek laptop, terjumpa balik.

Amacam, jakun tak korang???

???

???

???

???

???

Jakun lah please….

NW Jakun

Kalau tak jakun jugak skang,  tak tau la.

8 comments:

Nazayiena said... BALAS

aha....jakun clutchlah....

Fantabulous Mommy said... BALAS

depa ni main letak je nama brand. hihi rasa macam bunyi sedap bubuh aje.

Missy CSI said... BALAS

so ada jual tak jakun clutch?

Konot said... BALAS

class gitew kau ada sandal.. tapi tak leh lawan nama aku... ada kat kereta hokey... suzuki LIANA kot tak salah.. hik hik...

Anonymous said... BALAS

memang saya mai dan jakun tengok bendaalah tu sekejap.

Tapi saya lebih jakun tengok muka Cik Aiyu semalam. Comel dan very lady like. Cer post gambar dia pakai baju tu tanpa bibir juih tu. Lagi jakun saya tengok.

Azian

jas imran said... BALAS

jakun clutch satuu!!!!
hahaha

CuppyCakeMommy said... BALAS

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com

Madam Sooyaree said... BALAS

Ina,
Hehehe.. nak beli pun takut tak terjual. Nama Jakun!

Farah,
Itu lah kan, tak check bahasa lain apa maknanya, hehehe

Missy CSI,
Tak jual, takut tak laku, hihi

Konot,
Eleehhh... eksyen yee.. Ko pakai tak kete tu? :P

Kak Azian,
Hahahah.. nanti kita basuh dulu baju tu haaa... Ada dalam bilik air lagi :P

Jas,
Nak order kah? :D

CuppyCakeMommy,
Thanks dear, nanti kita check k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...