Thursday, September 15, 2011

Selamat hari jadi Malaysia!

Best nye orang Malaysia. Cuti raya masih terasa, dah cuti Malaysia pulak. Barulah kena dengan nama, cuti-cuti Malaysia kan :D

Skang ni warga Malaysia di San Antonio tengah guling-guling atas katil. Penat eksesais siang tadi. Kalau ada gadget yang kira tapak langkah berjalan tu, mesti gadget tu menjerit mintak ampun. Seperti Cik Aiyu yang hari dapat 1.5 bintang aje. Jarang dia buat perangai, tapi tadi masa dinner ada orang mengamuk. Drop our water face only. What to do, nak anak baik sepanjang masa, kena bela anak patung la kot, hehehe..

Tak sangka Tangers Outlet tu besar gilos babas. Memang jauh kami terbabas. T__T
Pasni kena makan Maggi sebulan la nampaknye.
Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

9 comments:

Niza said... BALAS

wah shopin sakan ... hehe mesti sgt best... mcm2 ada dlm satu tmpt..
x pe la kan mummy cik aiyu sekali sekala shopin...

mama maman said... BALAS

syok cik aiyu shopping eks.. ada apa2 utk untie tak..??? :)

Anonymous said... BALAS

Selamat Hari Malaysia Huda. Kami cuti panjang tau. Best nya bermalas-malas sambil menyuap makanan. Sedor-sedor gemuk kedepan.

Amboi-amboi mak shopping sakan. Tak pe lah beli tuk business. Dapat modal balik tak lama lagi.

Azian

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Shopping time :).

farah said... BALAS

Share with us your loots laaaa :) Apa kisah cik Aiyu scored 1.5 bintang je?

Nazayiena said... BALAS

shopping nilah yg kita suka.......Cik Aiyu puaskan gi shopping?

Amy Z! said... BALAS

Penat berjimba tu. Bukan selalu dia mengamuk. Haha.

Wahh. Meriah hasil tangkapan. Fuh. Kalau kita mesti dah makan pasir dah. hahaha.

Anonymous said... BALAS

oooohhh nape cik aiyu dapat 1.5 bintang je..maybe protes sbb mak g shopping brg org dewasa je kot..heheh..sabar noo..biasala budak2..tp camnepun dia tetap maintain chumil..

ZZ

Madam Sooyaree said... BALAS

Niza,
Memang macam2 ada, tak dan nak jelajah semua!

Mama Yana,
Bukan aje untuk auntie, untuk Aiyu pun habuk! Hahahah

Kak Azian,
Aminn... harap2 dapat la jual semua nye, hehehe

SJB,
Yeah baby! :P

Farah,
Cik Aiyu telah mengamuk di restoran, oh no! Dia jarang mengamuk sakan, so memang score dia merudum la di mata mak bapak, hehehe...

Ina,
Cik Aiyu puas ape nye, tak dapat ape pun, hahaha

Amyz,
Hahaha.. ni pun ada harapan nak makan pasir :P

ZZ,
Time shopping tu dia ok, time malam nak makan tu yang ngamuk :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...