Wednesday, September 14, 2011

Hello San Antonio!

Alhamdulillah, sudah selamat sampai di sini. Sorry tak sempat balas komen- komen sebelum ni, tak dan nak bukak laptop. Nanti kena silambam dengan drebar.

Cik Aiyu hari ni boleh dapat 4-1/2 bintang! Perjalanan yang dijangka memakan masa 7 jam, berjaya dilaksanakan dalam 5 jam aje. Member tekun layan DVD yang Farah kasi tu. What a lifesaver!

Kami berenti takat nak isi minyak ngan stretch aje. Susu pun tak kasi, cik kak minum susu segar aje. Kalau gini la keadaan, makin panjang la langkah mak nye nanti, hihihi...

Alright, nak tido simpan tenaga. Esok nak serang outlet di San Marcos, yiihhaa!!!
Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

11 comments:

Anggerik Berduri said... BALAS

kelas petrol kiosk sangat vintage. very the filem² Hollywood. mcm Tranporter pun ade. auuwww

p/s kem salam cik aiyu. hheheheeh

mama maman said... BALAS

amboi.. shopping eks..:)

Amy Z! said... BALAS

Wahhh! Good girl la Aiyu. Dapat markah cemerlang gitu. Hihi.

Enjoice!!

Niza said... BALAS

sonok2 dpt shopin...
jgn lupa nti letak gambo bnyk2 ek..

Nazayiena said... BALAS

slmt shopping....congrate cik Aiyu....

farah said... BALAS

Syabas bette! Cemerlang dalam perjalanan, kan2 I told u DVD tu can worked wonders, Fatehah layan tiap2 hari pun dia okay, mak nye je yang muntah kebosanan. Hehe.

Keluar vol. 2 I hantar lagi *winks

P/S : Err skodengkan sekali butik baju baby kat outlet boleh?(^_^)

Adinina said... BALAS

syoknye pegi holiday..:) dulu jejak SA in 2006 pun sbb keje. x sempat nak tgk dolphin ke ape. Jalan2 kat alamo & riverwalk pun dh mcm kat venice. gondola je takde hihi (ganti ngan boat kekdahnye)

Anonymous said... BALAS

mcm ala2 cite scary movie tu la...
simon brothers lagi...teringat cite simon says tu...hikhik

Melissa Imran said... BALAS

Hi macam nie leh la ikut kitorg ronda2 Midwest nnt :D

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Long drive...

Madam Sooyaree said... BALAS

Aqilah,
Kelas kan.. tu yang jakun amik gambar, hehehe... Bandar tu memang kecik, takde pun atas Google map, hehehe...

Mama Yana,
Gitu la cerita nye, hehehe

Amyz,
Thanks laling! :D

Niza,
Hehehe.. insya allah ;)

Ina,
Terima kasih! :D

Farah,
Mak muntah takpe, asal anak bahagia, hihihih... I tak pergi langsung kedai baby la dear. Pasal outlet kekadang tak la murah mana berbanding online for baby clothing :)

Adinina,
Hehehe... kita Alamo pun tak jejak, hahaha... Mementang la tak jauh mana, tu yang malas nak tawaf habis. Ada alasan nak pergi next time :P

Kak Azian,
Hehehe... kedai minyak dia scary abis ok. Masuk aje penuh ngan kepala binatang. Gila hunting kekdah nye owner kedai tu

Melissa,
Hehehe... ada plan ke? Best tu!

SJB,
It is :( Tapi mesti you dah biasa kan, selalu tengok jalan2 Canada gitu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...