Saturday, September 17, 2011

We are home!

Alhamdulillah, selamat sampai rumah.

Untuk Cik Aiyu, dapat 4.5 bintang lagi. Walau bangun jam 9:25 pagi, tetap maintain tido dalam kereta lebih sejam. Syabbas betti, macam ni lah yang kita mahukan.

Seperti biasa, puan punya blog haruslah beraktiviti membasuh, mengeringkan dan melipat baju. Jadi untuk update di SeaWorld….










TUNGGU!!!!!!











Hari ni, tengok gambar whale shark sudah. Ada kejadian sewaktu menonton show ini, hehehe…

DSC02019-eDSC02024-e

3 comments:

June said... BALAS

ala teaser jer ni yg buat xcited loncat2 nk tunggu next post

Amy Z! said... BALAS

Berehat la dulu ok. Nanti blh cerita panjang2 dgn gambar2 sekali.. ;-)

Can't wait!

Nazayiena said... BALAS

apa citenye yea di sblk show nie....jgn cik Aiyu buat show jugak sudah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...