Sunday, October 30, 2011

Cik Kiah Junior Team

DSC02853-e

Dipersembahkan, bakal pelapis rombongan Cik Kiah, Kiah Junior Team.

Tapi ada sorang Kiah Junior tiada dalam gambar, pasal telah tersentap dengan kadar yang tidak difahami oleh tuan punya blog. Biasa le bebudak, kalau dah berkumpul kalau takde yang tak tersentap, tak sah.

So far Cik Aiyu is getting better by day mingling around with her cousins. Masa kami touchdown hari tu, semorang nye tangan ditepis nye. Skang ni at least dia nak gak la pada mereka-mereka yang berumur antara 5 hingga 12 tahun. Yang dewasa still dia tak berapa nak didukung sangat. Kalau takat borak-borak bahasa German tu ok lah.

Regarding the temperature, member kita kekadang mula rasa rimas di siang hari. Terpaksa lah ku on air cond sepanjang masa. Kalau bil bulan depan mahal, sorry Helen & Sally Smile with tongue out Kulit pun makin gelap, pasal selalu jalan gi taman waktu petang. Gigitan asmara Cik Nyamuk toksah cakap aaa. siap ada yang bertanda penangan di garuk Cik Aiyu.

Yang makin cerah, cuma rambutnya, hehehe… Mana la orang tak kata anak pinjam!

9 comments:

Anonymous said... BALAS

kasik terang sikit gambor anak pinjam tuhh. oh! lalala, sampai ati depa kata hang pinjam anak. Nasib la

Azian

Madam Sooyaree said... BALAS

Kak Azian,
Apa nak buat, ibunya tak rupawan, ahahah

cahya indah said... BALAS

nasib baik sekarang dah tak panas sangat, kak. kalau tak memang Cik Aiyu kena dok beraircond je la..hehe.

lyza said... BALAS

Sentap jeans tak muat d pakai kekdahnya...hahaha...atehnya bayangkan anak sedaranya kecik lg.. padahal kecik skit je dr atehnya.. hehehe...
Anak pompuan..tak sentap..tak sah.. bio je dia abis sentap sendiri.. hehe..

Nazayiena said... BALAS

biasalah ada yg sentap2 klu dah lama baru jumpa,proses suaikan sesama diorg...
byk ye Cik Aiyu dpt gigitan asmara...darah cik Aiyu nanis tu...

:|: TinTa Kibod :|: said... BALAS

u..nyamuk kat mesia ni bahaya..huhu...

:|entri baru|: Kuih Lapis

Serendipity said... BALAS

nape muke cik aiyu mcm te very te hot n rimas gitu?hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

mak dia comel apa, x macam pinjam pun :) sonok laa yer cik aiyu ramai duk melayan :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Cahya,
Panas tu dah biasa, tang peluh tiak tu, hehehe

Kak Lyza,
Hahaha... nak buat camne, tumbesaran ikut kadar orang Belanda :P

Ina,
Dia sentap dengan sepupu lain, bukan Aiyu, hehehe.. Darah manis kak? Kena kurangkan gula ni, hehe

Tinta Kibod,
Nak buat camne, kita spray sudah, malam pakai ubat nyamuk :(

Jihan,
Memang very the hot and rimas, hahahaha

Elissmie,
Auwww... thanks laling! Mak nye tak blondie dan kulit putih, itu pasai kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...