Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari Raya & Anugerah Skrin

Kepada semua umat Islam, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidiladha buat anda sekeluarga.

Berhati-hati di jalan raya, biar lambat asal selamat.

DSC02898-e

Dah ucapkan selamat hari raya, marilah kita mengumpat pulak. Sape tengok Anugerah Skrin semalam?

T__T

Cannot go… is cannot go….

Everything seems so wrong, from the chemistry between the hosts, their dressing, lawak yang haku tak paham (ok, ni maybe pasal haku lama takde kat Malaysia), tepuk tangan yang serupa tak tepuk tangan, and last but not least…..

iPad.

Waddehel? Tau la skang ni jaman moden, tapi bukan semua retis reti pakai iPad. Haku yang tak retis ni pun tak reti, hehehe… Pakai kertas dalam envelope kan senang. Kalau nak cakap pasal environmental issue, boleh aje recycle kertas tu. Haku tengok dalam 15 minit, terus blah lepas tu. Dok pahe. Retis yang nyanyi pun, banyak yang wa tak kenal, hehehe…

Ok lah, dah ngumpat, skang boleh mintak maaf, muahahaha… (jangan ikut perangai tak elok ni ok adik-adik)

Mintak maaf jika kami ada tersalah kata dan laku.

Peace!

11 comments:

littlenailofar said... BALAS

cik aiyu naek motor besar nak pi ghayer ke tu?

selamat hari raya akak!

cahya indah said... BALAS

Selamat Hari Raya kak Nurul and family. Nak naik sekali motor dengan Cik Aiyu boleh tak? hehe

Lin Ghazale said... BALAS

Takot ah kalau jumpa polis beso ni

sHieRa cAkAp said... BALAS

Salam aidiladha too... Anugerah Skrin aritu mmg buhsan! Adeh.. Rozita Che Wan is a nonono sbg pengacara!!

Nazayiena said... BALAS

Slmt hari raya aidiladha......x buat korban ke?...

PatinPasta said... BALAS

Mai,
Selamat hari raya buat Mai sekeluarga. Have fun!

ctsal said... BALAS
This comment has been removed by the author.
ctsal said... BALAS

cik aiyu nak gi beraya kat mana tu naik moto besor?

Konot said... BALAS

selamat hari raya mai and aiyu!

Amy Z! said... BALAS

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Bestnya dpt beraya dgn family. Hihi.

Wahh.. mmg tak best. dah la failed pakai iPad. mmg berderet kena kutuk kat twitter. hihi. :D

farah said... BALAS

Selamat Hari Raya AidilAdha Nurul! Hope u had a lovely Eid in Malaysia :) Mesti x diet bila dah balik sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...