Monday, November 7, 2011

Seven of them

DSC02901-eDSC02902-eDSC02903-e

Aiyu dan 6 orang sepupu.

Boleh agak la kan mana yang adik-beradik, ikut baju pakai kain segulung, hehehe…

Susah betul nak amik gambar 7 orang budak!

14 comments:

Syima Syaz said... BALAS

balik mesia ke?
ke sepupu2 datang melawat?

Nanak said... BALAS

selamat hari raya dear..napa menantu i tak pakai baju kurung? hihi...

p/s
cik aiyu ada tgk org sembelih lembu ke?

Missy CSI said... BALAS

wah cik aiyu....raya pakai bj ala retis yg seksis gitu

Dinas Aldi said... BALAS

Cik Aiyu yg paling kecik & nampak sangat disayangi sepupu sepapat :)

Tihara said... BALAS

cute pic yg ni :)

ayang said... BALAS

Comei-comei semua.. Dari pemerhatian, 7 org dari 3 ibu kan? Am i right akak?

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Cousins meet cousins hehe.

CouLeur de Chiqu3 said... BALAS

SELAMAT pulang ke mesia!

salam AidilAdha..

seronok ayu beresra2an ngn sepupu sepapat...


*dek kerna belum ado rezki kck nk ke US,sementara cik ayu dan maknya ada di mesia..sudikah jd model utk photoshoot session kck?? :)

Anonymous said... BALAS

cik aiyu kena kepit..

Konot said... BALAS

mana gambar mak aiyu pulak niehhh.. :)

farah said... BALAS

Selamat Hari Raya Aidiladha dear. For sure makan banyak ni cos dah in Malaysia :) Kisses to cik Aiyu!

cahya indah said... BALAS

Cik Aiyu pun sedondon dengan sepupu laa..hehe comel as always

Amy Z! said... BALAS

Cik Aiyu tak pakai baju kurung ke? Hihi.

Madam Sooyaree said... BALAS

Syima,
Kita dah 10 hari di Malaysia, hehehe

Nanak,
TQ laling :D I ingat my mom belikan Aiyu baju kurung, rupanya tak. Dah last minute, tak sempat nak cari, hihihih... Dia tak tengok orang sembelih lembu, sini lembu sampai dah sembelih (tak tau apsal tak sembelih sini)

Missy CSI,
Homputeh le konon kannn... hahaha

Dinas,
Cik Aiyu memang sepupu paling muda :D Skang ni asyik kena kerumun dengan sepupu, lama tak jumpa kan

Tihara,
Thanks dear

Ayang,
Ya betul! 10 markah untuk Ayang!

SJB,
Itulah, happens only once a year!

Kck,
Hehehe... untuk cik Aiyu sudi le, untuk mak nye, tak rela youuuu....

Anonymous,
Hehehe.. kena tindih!

Konot,
Mak nye malas nak amik gambor, naik 3 kg weh!

Farah,
Hahaha... memang gemok!!! Selamat hari raya to you too dear :D

Cahya Indah,
Kebetulan pulak kan, tapi pakai gaun seksi le pulak, hehe

Amyz,
Tak terbeli, lupa, hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...