Sunday, November 13, 2011

Sepetang di Gymboree Tropicana Mall

DSC02964-e

Skang aku tau kenapa Gymboree caj RM 20 sejam.

Memang berbaloi-baloi!

Honestly, I think this place is more suitable for toddlers. Especially those adventurous one like mine. Yang boleh jadi double untuk watak spidernita. 

Bukan aje baby & toddlers, Dayang #2 yang berusia 9 tahun pun suka. Seronok naik bola besar, pastu lompat-lompat sampai eksiden dengan Cik Aiyu. Tapi anak haku gembira punya pasal, pakat gelak-gelak aje. Memang berbaloi lah RM 20 aku, dapat membeli kebahagiaan budak 16 bulan dan 109 bulan.

Tak percaya? Sila tonton klip ini *cakap dengan tona suara pemberi anugerah AIM*



*Dayang #2 telah menjadi Dugong #1 dengan berendam kegembiraan di dalam pelampung*

9 comments:

Mick's Mama said... BALAS

wow rm 20 sejam! mak ai. mahal lerrr... kat germany, 2 euros the whole day! hahahaha. ok lah, janji cik aiyu gumbiraaaa!

cahya indah said... BALAS

wahh Cik Aiyu punya voice..memang excited ;)

farah said... BALAS

I don't even know ada this Gymboree play place dkt Malaysia. Haha. Teruk betul. Is that cik Aiyu's voice. Wah wah wah very the excited you. I like!

アヌムちゃん said... BALAS

seronok bertul cik aiyu ye.berlari ke sana sini..suara pulak bukan main lagi..hahaa

ctm.zainal said... BALAS

Semua bola dia nak taram.. Bola kecik tak sempat main, gi amik bola beso.. hahaha.... tak keruan jadinye... berpinar2 bijik mata..

ATHIRAH AZLAN said... BALAS

Comelnye Cik Aiyu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Comel betul suara dia. Haha.

LOVE HER~~~ <3

Amy Z! said... BALAS

Excited sungguh la. Hihi. :-D comel je..

Betul RM20 pun takpelah T__T asalkan anak happy..

ahaha.

Madam Sooyaree said... BALAS

Azura,
Hahah.. welcome to Malaysia! :D

Cahya,
Kuat kan dia jerit, habis kena tegur ngan orang kat sana, hihi

Farah,
Hahahah.. apa lagi, boleh lah pergi. Not too sure what they have in Melaka though. Alasan utk balik KL ni :D Yup, it's her voice!

アヌムちゃん,
Memang seronok. Kita pun tumpang sekali :D

CTM,
Hahaha.. tu namanya budak tamak yang confuse! :P

Athirah,
Thanks laling!

Amyz,
Ok la kan, kalau pergi Kenny Rogers pun habis RM 20 jugak, hihi

Marliza said... BALAS

hi huds..just got the time to read all ur old posts...im glad aiyu enjoyed her time at gymboree...sbb qairyn does too...now she has started her arts class...mommy dia yg freak out tkt watercolour kene baju hokey...haha..btw suara aiyu sgt nyaring!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...