Tuesday, December 6, 2011

Aiyu Marcos

Sedar tak sedar, Cik Aiyu ada 7 pasang kasut yang boleh dipakai sekarang ni.

Melampau kan.

Campur dengan 2 pasang yang dah ketat, jumlah terkumpul adalah 9 pasang kasut. Walhal umur 18 bulan pun tak sampai lagi. Belum campur dengan booties time baby lagi. Pergh… perangai sape la dia ikut kan, hihihi…



Meet Super 6.

DSC03112-e

Sayangnya, skang ni musim sejuk terlampau le pulak. Jadi kasut-kasut ni dah tak berapa sesuai untuk dipakai keluar. Tapi takpe, Cik Aiyu perasan omputeh, suka pakai kasut dalam rumah. Bukan kasut dia aje, kasut mak bapak pun dia bantai.

Jadi kami pun beli kasut baru yang lebih sesuai untuk cuaca sekarang. Beli boots untuk mek kita.

Mana si bertuah nombor 7?

?

?

?

?

?

?

?

Kat tuan punya badan aaaa…

DSC03120-e

Comel tak? Siap ada bunga-bunga. Cik Abe yang pilih, hehehe...

27 comments:

Jiejah @ Iza said... BALAS

adoiiiii mcm nak gigit dia time tido gitu ...comel giler .

ehh kasut pun comel mcm tuan punya badan .

アヌムちゃん said... BALAS

comell sgt kasut2 cik aiyuuu..nk pinjam satuu.hik2

Anonymous said... BALAS

gamba last 2 mase cik aiyu besar nnt tgk mesti die tensen.. keh3..

* hi huda, silent reader je sblm nih..

ITA

Nanak said... BALAS

banyaknya kasutmu Aiyu...Fredo sekarang ni cuma ada 2psg yang boleh pakai..tunggu sempit baru beli baru..ehehehe...mcm tu pun Aiyu boleh lena..penat sgtlah tu kot...

June said... BALAS

hahahaha..... comel sungguh terlelap atas stroller mcm penat muka cik aiyu. pandai cik abe pilih kasut cantik pink flower.

lyza said... BALAS

eh eh..aiyu bkn org omputeh ek? :P

Wahhhh kalah kasut mama dia..mamanya sepasang je pakai sampai lusuh.. sama mcm handbag..apakah aye salah jantina..hahahahaha...

Amboii..tido...kalah CEO soyaaree keletihanya tu..hehe...

bonda dadif aka akish said... BALAS

mmg super duper triple comel hookeyyy....

lagi dipakai org yg somel...

=)

Mama Kembar 3 said... BALAS

hahaha! sakit perut gelak tgk pic cik aiyu tido sangkut pipi kat handle stroller, cute!!! hehehe

siskinny said... BALAS

haha..penat sgt rupanya sampai tido pun mcm tu

Kasut pink hello kitty tu macam besar jer dari yg lelain..

potpetmama said... BALAS

huda; kasut tu kurengg comel; yg comel gaye cik aiyi zzzzzzzzzzzz tu...

Anonymous said... BALAS

kesian kalau nengok cik aiyu ni tidur, selepas penat bekerja kekdahnya.

Anggerik Berduri said... BALAS

kite nk kasut yang boleh tukar color tu. hahahaha sbb comel

tp die tido gaya tu lagi comel. hahahahaha

Mamasya said... BALAS

Alahai tomeiinya cik Aiyu tidur sangkut pipi kat stroller gitu...kasut Aiyu ada munga ...cantik..

daela said... BALAS

Hahaha...comei la cik aiyu ni...Kakak minat abis kat gambo cik aiyu yang ni...(perasan kakak wooo..)

Asmara said... BALAS

no 8 kene boots tinggi utk mini snowboard pulak. hehehe..

Sella Shahbudin said... BALAS

alolooo.. cutenya tido camtu....

BabyIntan said... BALAS

Alahai penat sgt ke dia, spi tido mcm tu skali. Aiyu cakap dgn mummy, aiyu lagi jauh comel dari kasut itew :D

farah said... BALAS

Haa kan I dah bilang memang Imelda Marcos si cik Aiyu ni...lepas ni siap la u Nurul. Hahaha. Semua kasut cantek2 kat mata I. Paling cantek sekali of cos gaya tido! :)

Nota Cikgu Anum said... BALAS

imejin Aiyu pakai boots yg sampai lutut tuh. wiiiiiii...comey bdk dabelcin neh

Niza said... BALAS

cantik new boots cik aiyu...
letih sgt ke tu hehe..

norashikin said... BALAS

comel sungguh...............geram tgk...hehe

Wahidah said... BALAS

wah wah wah cik aiyu...byknya kasut kalah auntie tau...

Anonymous said... BALAS

Si Marcos yang rona pink tu rasanya boleh muat lagi sampai umur Cik Aiyu 36 bulan.


KM Perak

Anonymous said... BALAS

hohoho..tk muat..pos ke mary..rasanya tk sempat pakai..krn kakinya makin runcing...kasut mary shj ada sedozen..belum termasuk saiz kecik..tu blum incoming shoes..hahaha..

peel mary sama dgn kamu..melaram kasut mama, nenek serta papa..cuma die tk tdo dlm stroller..sbb mak die malas pikul stroller..tp die suka tdo dlm troli care-4

ayang said... BALAS

Bukan takat kasut comei.. ngan tuan-tuannya gak comei bangat ngan gaya tido gitu.. Letih bebonar tu..

liemaopurut a.k.a ana said... BALAS

tersangat comel hokey.....rasa cam nak kisss aje pipi cik aiyu ni ;p

Amy Z! said... BALAS

Banyaknya kasut. Imagine la bila dah besar nanti macam mana? Penuh lemari kasut kot? hahahaha.

Alahai... macam kita pulak. Kasut banyak2.. ahaha.

Adoi cik aiyu. Tido mcm tu.. hahaha. comel betul!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...