Monday, January 23, 2012

Pale lutut ku

Hari ini dalam sejarah.

Ok, sejarah lama berulang kembali.

Hehehe… iolls tengah gumbira sebenarnya ni.



Masa kat kelas Zumba tadi, iolls perasan iolls dah boleh buat satu benda. Satu benda yang aku boleh buat jaman dulu kala, tapi dah fail sejak dua menjak bekerja.


Apakah itu?


Jeng jeng jeng….











Iolls boleh cium pale lutut ku sambil berdiri!

*chicken dance*



Heh… rasa muda remaja jap, boleh stretching gitu. Skang ni time rukuk dalam semayang pun, rasa nak peluk pale lutut. Over kannn.. tak koser!

Rasa nya last aku boleh peluk pale lutut time belajar dulu kot. Pastu bila dah mula kerja, exercise pun malas. Pastu dah kawen, malas jugak. Time preggy, kalau nampak pale lutut pun dah gumbira, hahaha… Itu la kekdah orang mengandung besar di perut aje, perut memang jadi teramat besar!

Tak sia sia iolls ber Zumba. Walau berat tak turun, badan rasa lagi sedap. Yang penting, skang boleh main lompat lompat dengan Cik Aiyu. Dia lompat dalam Jumperoo, aku lompat kat tepi dia. Memang suka dia, tergelak gelak nanti dia. Pastu makin galak la dia lompat. Yang penting bila dah penat, tido pun lena, hihihi…



Pose majalah Mangga Cik Aiyu.

DSC03671-e

Ketet terpaksa dikaburkan, supaya tidak dimarahi anak waktu tua nanti.

11 comments:

Just.wanie said... BALAS

hahahahahhaha majalah mangga gitu !

Shue said... BALAS

so sweet la pose majalah mangga tu..sib baik bukan dlm swimming pool..

Anonymous said... BALAS

wewit..cekcinya!mary nk gak berzumba..huk huk..

sHeeMa DeaN said... BALAS

berzumba... sonok gak tu..
nak bersenam memang harapan .. beratt nak makin memdadak naik nie leh laa nak berzumbaa..

kalau cik aiyu pose dalam majalah mangga.. ghetis ghetis lain tak leh cari makan punyaaa..

muaaaahhhh muaaaahh untuk cik aiyu comeeeii

blog-tips-kurus said... BALAS

zumba tu yg joget2 tu ke??

*semoga pnjg umo blog ni. boleh si Aiyu belajar membaca 7 belek pose cekci dia tu... :-)

Nota Cikgu Anum said... BALAS

mak aii..jgn kendian ari uols kena saman dah ler Huda :)

Amy Z! said... BALAS

Wuhuuu! Tahniahh. I aje la ntah bila dapat cium lutut sendiri. Haha. Badan pendek tapi kaki panjang. Nak sentuh jari kaki pun berdetup2 pinggang. Hahaha.

Seronok dapat keluarkan peluh. Menari2 plak tu. Memang best badan. Lepas ni bleh ajak cik abe menari samba pulak. Hihihi.

Amboi cik aiyu. Posing tak pakai baju. Buat muncung plak tu. Memang seksi. ahaha.

farah said... BALAS

Hahaha siap ada 'kaburan'...mmg cik Aiyu dendam nnt ngan mummy bila dah besar tgk gmbar ni dlm blog. Hehe.

marinahunny said... BALAS

hahaha seksi tuuuuuu!

Anonymous said... BALAS

apesal i yang keding ni pon x dpt cium lutut?

nsb cik aiyu x posing tepi swimming pool.. hahahaha...

ITA

Madam Sooyaree said... BALAS

Just Wanie,
Harus la kan... kalau dah seksi gini :D

Shue,
Hehehe.. kalau dalam pool dah tak sweet gini, terus girang!

Azza,
Best weh, mesti Mary join sekali nanti

Sheema Dean,
Best tau zumba, kita pun dah terpengaruh :D Hihih... nanges Fasha Sandha kang, camno?

Blog Tips Kurus,
Yup dear, yang joget joget tu, best! Walau tak terror, kita suka! :D Aminnn... kalau mak nye ada idea lama gitu, mana tau kan ;)

Nota Cikgu Anum,
Hahaha.. dah la bahaya kan. Amerika ni suka saman menyaman

Amyz,
Hihihi.. kena stretch lebih tu ;) Cik Abe tak minat menari, dia gi kelas aikido. Balik rumah ajak bini praktis, tak koser!

Farah,
Hahaha.. itu la kan. Sebab tu I kaburkan, takut kena marah :P

Marina,
Auwww... thanks auntie!

Ita,
Haaa... ko kata aku gemuk yeee... Hihih... gurau2 aje ;) Pool dia tak leh duduk tepi, harus terjun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...