Monday, February 6, 2012

Her artistic side…

Entry pendek ini hari.
Bespren Cik Abe baru sampai sat tadi. Jauh drive, lebih 2000 km you. Pakai minyak Shell pun kena isi berapa kali baru sampai, hehehe…
Anyway, iolls tengah kecewa ni. Boipren nombor dua, Tom Brady kalah. Satu Amerika tengok Superbowl, kita pun kenalah fefeeling American sikit kan. Nak fefeeling Gisele, jauh panggang dari api, hahaha…


DSC04162-eDSC04164-e

 Skang ni Cik Aiyu ada hobi baru, melukis. Hari tu kan aku belikan Cik Aiyu meja, meja yang cool pasal boleh jadi papan lukisan. Meja 2 in 1 gitu. Sebelum ni ada jugak cuba kasi dia crayon, tapi banyak masuk mulut dari lukis kat kertas. Sekarang, tidak lagi! Boleh la fefeeling retis, tapi retis yang melukis bukan berlakon mahupun menyanyi :P

10 comments:

Missy CSI said... BALAS

sesedih kan tom brady kalah.....tp madonna dgn cee lo punya show mmg gempak kan....

go giant...hahhaha...sy sokong eli manning sbb dia menang

Lin Ghazale said... BALAS

Whale cat tu mak nya lukis keewww?

Jassica Jane said... BALAS

Cik aiyu is soooo sweet.^__^

Anonymous said... BALAS

Come lukisan Elmo..cik Mary tk abis2..suruh lukis cicak..padahal die penakut dgn cicak

Hanamiko Sakura said... BALAS

comelnya... bagus2 lebih elok lagi jadi artis melukis dri menanyi + berlakon... ^_^

Dinas Aldi said... BALAS

Simpan & tunjuk kat dia bila dia dah besor nanti, mesti dia suka :)

Amy Z! said... BALAS

Wah. Artis in the making. Hihi. Takpe conteng2. Nanti dah pandai boleh lukis jadi karya masterpiece gitu. Hahaha.

Time melukis kena ada air juga eh? Hahaha. Comel sungguh!!

lyza said... BALAS

Rindu sama itu budak comey...

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

gmbr2 belakang tu mak dia ker lukis? comelnya aiyu conteng..

Madam Sooyaree said... BALAS

Missy CSI,
Itu le, memang mantop! Eh eh, sokong yang menang ye... Akak sokong yang hensem, hahahaha

Lin,
Hahahah.. tak la, pak dia yang lukis. Mak nye lukis Elmo je

Jassica Jane,
Thanks dear, really appreciate it :)))

Azza,
Auww... itu ai yang lukis, thanksss... Cicak? Sini takde cicak, Aiyu tak kenal lagi, hihi

Hanamiko Sakura,
Betul tu, kalau jadi retis satu lagi, pening ahkak!

Dinas,
Memang kita simpan tu, especially yang first draft. Banyak dah harta karun dia, padahal umur baru 19 bulan, hahahaha

Amyz,
Kalau Suri Cruise, lukisan gini mesti boleh jual kan, hahaha... Biasa le dia, air dan biskut merata!

Kak Lyza,
Dia pun rindu sama mama nye ;)

Elissmie,
Hihih.. tak la, Cik Abe yang lukis. Elmo je kita pass lukis, lain fail!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...