Saturday, February 4, 2012

If you are happy....

...... and you know it clap your hands!









Selepas menyanyi, sila perasan dengan tepuk tangan untuk diri sendiri, lepas tu cakap 'good girl' pada diri sendiri....



Kepada rakan Islam Mai Korner, kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Maulidur Rasul kepada semua :)

18 comments:

Aslynda Jane said... BALAS

sukaaaa tgk action cik aiyu ;))))

Aslynda Jane said... BALAS

sukaaaa tgk action cik aiyu ;))))

Madam Sooyaree said... BALAS

Aslynda Jane,
Serious semacam kan, hehehe.. thanks dear!

Nanak said... BALAS

senyumlah sikit sayang..hihihi..
best kan tengok bila anak dah pandai mcm2 ni..termasuk pandai merajuk..haha..

Aslynda Jane said... BALAS

welcome sis.mmg everyday baca your blog.then whenever stories about cik aiyu, me and my kembar will talk about it.your stories really made our day ;))

Aslynda Jane said... BALAS

Both of us dah nampak mcm org sasau sebab gelak berdua.hihihi

Anonymous said... BALAS

kuatnya suara cik aiyu ni, sergah org sedap ni.

ati_emylia said... BALAS

Kalo sambil tepuk sambil seyum.....blh gnt siti norhaliza nih......hehe

Nota Cikgu Anum said... BALAS

tringin nk dgr cik Aiyu bercakap :)

sabira said... BALAS

ohhmaigod kak..how smart is she..at 19 months, she can follow those steps...congratssss

Amy Z! said... BALAS

hahahaha. bagi alam tgk juga. dia tergelak2 part aiyu ckp horey tu. ahahaha.

Hanamiko Sakura said... BALAS

alah2 tomey nye dia...

et said... BALAS

comey nyer aiyuuu.....hohoho

Watai said... BALAS

Yg lain semua dah ok, time hurray dia suara metal keluar haha

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Haruslah serius, nak tumpukan perhatian, hahaha.. Itu lah, kekadang rasa cepat aje besar. Time nangis rasa, bila la nak besar! :P

Aslynda Jane,
Auww.. thanks dear to both of you. Memula I confuse jugak, pasal dua dua Jane kan. Ingatkan same person, pasal tengok gambar sama, hahahaha... Hihih.. gelak berdua takpe, jangan gelak sorang sudah! :P

Anonymous,
Tu belum lagi dia buat bunyi anjing, lagi la! Takut anjing lain, hahaha...

Emy,
Hehehe.. skang kena serius dulu, nak hafal step :P

Nota Cikgu Anum,
Kat hujung tu dia ada cakap 'good girl'. Cakap bebetul belum lagi :)

Sabira,
Thanks dear, akak rasa bebudak at this age memang cepat tangkap, esp bab lagu ni, hihihih

Amyz,
Hahahah.. Horey tak reti, terus jadi macam rock kan!

Hanamiko Sakura,
Thanks dear, really appreciate it :)

Et,
Thank you, really appreciate it :)

Watai,
Kenan kat Dave Mustaine kot, pasal time preggy aku gi konsert diorang, hahaha

Maharani said... BALAS

adui la.... part clap hand & stomp feet tu cun dah. bila part shout horay tuuu... pecah perut la! good girl!

Madam Sooyaree said... BALAS

Hahaha... rasa macam dia ada tercekik biji mangga kan, garau!

Aslynda Jane said... BALAS

hahaha.

btw, my twin is Jassica Jane (weareaja.blogspot.com).sepa dulu bc ur blog,akan roger the other one.hihihi.twins yang weirdo ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...