Saturday, April 7, 2012

Siaran tergendala

DSC05320-E

Huk oohhh…..



Siaran tergendala sebentar. Cik Aiyu sekeluarga baru menjejak kaki di Minnesota, rumah Grandma & Grandpa.



Memandangkan line internet diorang ala ala kena asma, jadi hapdet blog bakal dibuat sekali sekala.



Later lalings!

4 comments:

Nanak said... BALAS

balik sempena easter ke?
happy cuti2 :)

Nazayiena said... BALAS

Pegi rumah Grandma & Grandpa naik k/terbang yea Aiyu.....

s.z.a_s.z.a said... BALAS

wahhh.. kemain teruja muka cik aiyu kita tu....
enjoy your trip sis...
:)

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Tak plan pun balik untuk Easter, tapi Cik Abe memang cuti time ni, so alang laang lah orang kata :) Hope you had a great one!

Kak Nurul,
Ha ah la kak, dua dua nenek duduk kauh, huwaaaa

Sza Sza,
Hehehe.. tak tengok deco deco dia lagi dalam tu, habis semua tempat dia tampal sticker! Thanks dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...