Saturday, June 2, 2012

So you think you can jump?

DSC05704-e

Terror tak anak ai melompat?



Haih, bukan takat tu je, lompat atas badan kita pun dia terror. Nak objek kecil tolong pijak belakang korang? Berehhh.. I caj RM 20 untuk 10 minit, hihihi…

Hari Khamis lepas kami pergi tempat Jumping Party tu. Jumpa Cecilia & Nicholas, tak jumpa lagi diorang sejak balik ni. Ingatkan Khamis petang tak le ramai orang, rupanya sangkaan kami meleset. Ada 2 ke 3 bilik buat birthday party, meriah tempat tu dengan kekanak. Ni skang ni dah masuk cuti sekolah lagi la, mesti merata-rata tempat penuh orang. Yang tak penuh, jalan belakang rumah aku aje, pasal belakang rumah kami sekolah, hehehe..

DSC05698-e

Nampaknya kali ni kami pergi, Cik Aiyu boleh main lebih banyak benda dari dulu. Walaupun cik kak kita ketinggian ala ala aje, her muscle and determination top it all up. Banyak benda yang dia pass panjat.

DSC05707-e

Sama jugak dengan Nicholas.

DSC05710-e

Tengok tu, sorang pergi ke arah satu permainan, sorang lagi mesti follow. Setia bersama you, hihihi…

DSC05718-e

Ooppsss… kasi close up sket. Ni semalam, masa on the way ke Burger King. Jangan tak tau, skang Cik Aiyu dah ada jam tangan Hello Kitty. Ntah kenapa dia obses sangat dengan jam, jadi sebagai mak prihatin, tuan tanah pun belikan la anak jam. Suka dia, sampai waktu tido pun tanak bukak. Beli jam dapat pulak 2 gelang manik-manik free, lagi le suka dia. Takyah pakai getah rambut mommy lagi untuk buat gelang kamu.

Dah besar kan dia. Hujung bulan ni besday, mak nye dalam dilema, nak buat besday party besar ke kecik. I is konpius.

T__T

7 comments:

Nanak said... BALAS

1st time baca blog ni rasanya masa u tunjuk gambar passport cik Aiyu..how time flies..err,luka czer dah ok?hehehe...
party besar or kecik, i tumpang tgk gambar ajelah...
kiss2 to aiyu :)

sabira said... BALAS

Sunglasses and jam tangan hello kitty baru..I loikeeee! Sangat vougue!awwww! :)

my everything said... BALAS

anak dara sorang ni memang comey sangat!!!! geram sangat.. nnti buat party jangan lupejemput ye hahahha mcam le dekat nak g kikikiki

s.z.a_s.z.a said... BALAS

what???
bday cik aiyu next week?
gemini la kan cik aiyu ni.
boleh geng with me...
:)

xperlu konpius2 la sis...
besar ke kecik ke party tu xkesahla..
yg penting MAKAN!!!
hahahahah~

Amy Z! said... BALAS

Sekarang mmg dia nak pakai jam la. Alam pun sama. Dia obses dengan jam papa dia. Asyik nak pakai. Tapi sebab longgar, dia sarung kat kaki. -_-" haih!

Tapi girl lagi best, pakej dapat jam sekali dengan gelang. Dengan pakai spek camtu. Peh.. Kemain bergaya lagi. Haha.

Kan. Kejab je dah besar. Buat party kat rumah aje la. Jemput family dan kawan-kawan. Tapi penat sikit la part mengemas tu nanti. Hahaha.

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Masa tu dia sebulan, skang nak masuk 2 tahun :D Itu lah, and thanks dear, selalu sudi drop by & komen di blog. Really appreciate it :)))

Sabira,
Hehehe.. thanks laling! Perasan jadi orang besar kejap kan anak dara kita tu

Nana,
Auww.. thanks dear! Insya allah, memang ajak se blog, tapi kompem takde yang nak datang, hahaha

Sza Sza,
Dia Cancerian la dear, June 29th :D Hahaha.. makan apa pun tak tau, makan yang tak bersepah a.k.a air kosong ok tak? :P

Amyz,
Hahaha.. tu tanda Alam kena beli jam tangan Cars kot :P Tu la, cadangnya gitu lah, ajak sorang dua je. Ajak reramai iolls yang pening kang. rumah selalu bertiga je :P

Reen Tart Nenas said... BALAS

owh comel. suka lompat2. nie kalau dok kg, habis semua pokok bleh panjat nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...