Tuesday, August 21, 2012

Mak Limah pembunuh upahan

Her outer portrayal:

DSC06604-eDSC06606-e

Her inner side:

DSC06621-e

Punyalah lama duduk Amerika, dengan senapang daam rumah, tak pernah Cik Aiyu tau penggunaan pistol. Tetiba waktu balik Malaysia, anak aku datang pegang pistol, pastu terus “peng peng” kan semorang.

T__T

Manalah belajar tu.



Penat menembak orang, terus tertido di rumah sepupu.

DSC06625-e

23 comments:

Dinas Aldi said... BALAS

Alaaaa Cik Aiyu, manis sangat sangat sangat dengan baju raya kebaya & songket tuuuuu!

Tapi tang part pegang sepetol tu tak menahan, kahkahkah!

Anonymous said... BALAS

mcm mak limah je Cik Aiyu...hehehe

tEnOk

sabira said... BALAS

Mak limah kebaya kuning..pegang pistol ala ala charlie angels..kekunun under cover agaknyer tu..heheheheh..

Nanak said... BALAS

hahahaha...lawak la Cik Aiyu..dah pandai peng-peng...

wah, besarnya jam tangan..hehehe...

Amy Z! said... BALAS

Ala.. comelnya pakai kebaya.. Manis betul..!! Terpikat auntie. Hahaha.

Wah. Boleh jadi macam Mrs Smith ni. Dah ada gaya tu.. Hahaha. Sabar aje la. Hahaha.

Syima Syaz said... BALAS

ni mesti jadi tumpuan org ni..buat muka manis2 pastu dpt lah duit raya extra...

comelnye lahai

Wahidah said... BALAS

wah ayu nya cik aiyu kite..dh mcm anak dara gitu..:)

Niza said... BALAS

lawa nye cik kak kita.. mana blaja menembak tu? btw bnyk cik aiyu collect duit raya?

Anonymous said... BALAS

Macam cerita spy yg tiara Jacqueline pakai kebaya tu hahaha
-Hanisah

Melissa Imran said... BALAS

Amboi anak dara, bila pakai kebaya kemain lagi.. Cepat cm nie mak jadi pengurus artis hehehehe

Anonymous said... BALAS

Vogue macik..tp jadi mek koboi..kot kot ikut peel ayah die..feeling cam Indiana jones..

orensangkuit said... BALAS

fuuyooo besar nye jam tangan raya cik aiyu.

Poist-en Ivy said... BALAS

Ala.. comelnye...
Ala.. manisnyaaa...
Ala... ayunye....
Alaaaa Alaaaaa....
*speechless*
So sweeeeet....
*saya menaip dengan penuh senyuman okay....*

ASaDa RyutaRo said... BALAS

boleh jadi charlie's angels ni nti. hahaha..

Anonymous said... BALAS

jumpe ni.. topi boyfren cik aiyu.. hehe..

http://blogserius.blogspot.com/2012/08/serius-cute-topi-comel-sesame-street.html#more

Madam Sooyaree said... BALAS

Dinas,
Auww.. thanks cikgu! Itulah, dalam diam ada niat tersirat tu, hihihih

Tenok,
Itulah kan, mak limah sibuk di pagi raya, heheheh

Sabira,
Under cover ape nye, dari jauh nampak jam merah besar gedabak, hahaha

Nanak,
Siap buat bunyi tu yang I tak tahan, peng peng... pistol tak pakai silencer! Tu jam my younger sister, sepupu dia yang pakaikan, hihih

Amyz,
Hahaha.. Mrs Smith gitu. Siapa la nak jadi Mr Smith ni, hihihih

Syima,
Hehehe.. alhamdulillah, adalah sikit sikit.. Tapi comel lagi gegirl awak, tido siap topang dagu!

Wahidah,
Anak dara tonggek, pasal masih pakai diaper, hehehe

Hanisah,
Hahaha.. tu la, kakak aku pun cakap. Kena google cari cerita ni :D

Melissa,
Hehehe... nak jadi retis Malaysia ke Hollywood ni, hehe.. Awak dah sampai Malaysia?

Anonymous,
Hahahah... mek koboi lupa boot, nanti balik boleh cari, hihih... Bapaknye memang fefeeling Indiana Jones, lelagi masa gi Cambodia dulu. Melampauuu

Orensangkuit,
Biasa, the bigger the better I tell you, hehehe

CTM,
Auww.. thanks CTM! Awak raya mana laling?

Asada,
Siapalah yang jadi Charlie nanti, hihih..

Anonymous,
Comel sangat topi tu! Kalau duduk rumah lama confirm beli, tapi Texas panas nau T__T

pizet said... BALAS

penembak upahan yang kiut

rara said... BALAS

comelnyeee!!! mana beli baju kebaya tu babe?

Angah said... BALAS

alaaa chomellnyaaaa...

Reen Tart Nenas said... BALAS

comelnyer makcikkk pakai kebaya yuh :)

gee ryder said... BALAS

cute sgt dgn kebaya dia tu!

Nazayiena said... BALAS

wah mak limah dgn kebaya songketnya,siap peng2 plk kat semua org tu.....

mioyumiko said... BALAS

comelnya aiyu (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...