Tuesday, September 18, 2012

So near yet so far…

We are back in America!
 
Except we are not home quite yet.
 
Flight dari San Francisco ke Dallas delayed, so terlepas flight dari Dallas ke Midland. Skang ni melangok kat Dallas, esok baru balik.
 
Tu pun tak dapat naik belon, pasal semua flight ke Midland esok dah fully booked. We’ll be driving home.
 
T__T
 
We’ll rent a car, and then reimburse it from American Airlines. Being a calculative (or rather, mathematical expert) Asian, aku cakap kat Cik Abe, apa kata kita reimburse ticket, pasal sah sah tu lagi mahal. Tiket 3 orang kalau one way, mesti at least dalam $500 camtu kan. Sewa kereta baru berapa.
 
$$$$$$$… kaching!
 
Tapi Cik Abe omputeh, dia malas, hahaha… Oh well, ok la tu, asal dapat balik rumah esok kan.
 
Sebagai balasan, esok kena bebaik dengan Cik Abe, dengan harapan boleh detour untuk shopping.
 
Ooppsss! :P

4 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Darling, xmo shoping HRC skali ke?
Stok baru dh lama xda ni..

sabira said... BALAS

Hahahah..xpelah..yg penting dah sampai america!yang penting esok shopping doluuuuu!heheh

Nanak said... BALAS

rindunya.......

Amy Z! said... BALAS

Dah sampai sana dahh? Semoga selamat sampai rumah.

Ngeee. Sempat nak singgah2 ye.. Hihi. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...