Tuesday, October 30, 2012

Budak overacting


 
 
Dear Auntie Shipa,
 
This is for you, ehehe...
 
 
 
Takde kes pun, tetiba saje Cik Aiyu nak menangis mengada. Selalu waktu lepas mandi aje, dia akan perasan yang dia baby. Nangis mengada macam baby, pastu cakap pun jadi tak betul. Bila dah pakai diaper, baru jadi kekanak balik.
 
Diva betul kan, menyampahhh...
 

14 comments:

gee ryder said... BALAS

Diva cute :)

sabira said... BALAS

hahahahahahahaha..ketawa sabira kat sini sorang2 kak...aduhaii..dia punya memek muka,mmg betul jadi..kelasss ko aiyu..boleh menang pelakon aktres kekanak terbaik..heheheheheh...muahxxxx to aiyuu....btw thanx for full fill my wish..terubat rindu..:)))

Azie said... BALAS

hahahaha...comelnyer aiyu menangis mengada2...hihhi..geli hati btol tgk. kalaula vini wat camtu ngan boifren agak2 boifren nak layan tak? hihihi

hidayah said... BALAS

sungguh diva cik aiyu..blh jadi actress lah cm ni :)

Anonymous said... BALAS

comei cik ayu wat muka nangis camtu kak ;)

mizzcho said... BALAS

eeee...cik aiyu nk mntk penampo 2..heheh..ngengade nye die..sabo jela maknye

Anonymous said... BALAS

mana dia belajar jadi actress berjaya ni?? hehehee...

Yatie

Fifi Nadhrah said... BALAS

diva yang sangat comel.. cerdik..

azey a.k.a ammi said... BALAS

OMG...she's a good actress

Dasatnyer kebolehan Aiyu ney..

Madam Sooyaree said... BALAS

Gee Ryder,
Auww,, thanks dear!

Sabira,
Mengada kan dia, skang ni slelau praktis, nyampahhh... No prob dear, kita pun baru perasan, dah lama tak amik video dia. Thanks pasal selalu sudi singgah sini :)

Azie,
Kalau baru bercinta mungkin bofren layan, kalau skang ni, dia buat bodo je kot, hahahaha

Hidayah,
Hihihi.. kalau dapat jadi retis, senang la mak takyah kijo :P

Anonymous,
Thanks dear. Kita kekadang tengah marah pun tak jadi marah

Mizzcho,
Hihihi.. itu le pasal kannn.. lelagi kalau dia buat time kita tengah geram. Tak tau tambah geram ke, atau nak gelak!

Yatie,
Tak tau le dia, yang pasti bukan mak nye, hahahaah

Fifi,
Thanks dear! Cerdik, aminnnn :)

Azey,
Hehehe.. thanks! Jangan banyak sandiwara nanti dah le, hehe

farah said... BALAS

OMG am laughing my a** off tgk kecomelan and ke'mengada'an cik Aiyu over-acting menangis...hehehe...mmg jadik, syabas bette, macam ni can win Oscars nakkk...Mmg kot around this period/age, toddlers like to do this cos Fatehah pun sama. Sometimes caught her crying tipu2 for no reason...hehehehe...

toptotoebynydiaanies said... BALAS

sumpah comel! hehe.

admie said... BALAS

hahhahahhaa..so cuteee......pandai berlakon....

Anonymous said... BALAS

ya allah..sabo jelah tgk budak nih..ciss!! geram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...