Sunday, October 14, 2012

Wanna burst, but....

Adehhh... mak stress!


I thought of unleashing the dragon inside of me, tapi takut menyesal pulak. Lelagi bila kebarangkalian sampai menyampai itu bakal ada, hahaha.. Eh, perasan kejap tuan tanah ni kan. Siapa la yang amik kisah sangat. But oh well, better be safe then sorry. Or perhaps, learn how to do the secret post on blogger. How lor? Bila Google, semua yang keluar adalah secret post berbaur lucah. Mak tak sanggup!


Dari buang masa channeling my non existing energy to that issue, baik kita layan marathon video clip Queen. Boleh amik berkat nak beli jaket kulit hitam, hahaha... Tahun ni tah apsal, minat pulak la kat motorcycle jacket warna hitam. Dari balik US hari tu, dah mula gatal nak beli. Padahal Texas ni tengah panas lagi. Very the tak sedar diri.

 
 
Kes perasan nak jadi retis.
 
 
 
Belum lagi dengan knee high boots pojaan ku, hehehe.. bila kasitau kat Cik Abe, dia tanya "Do you have a part time job that I do not know of?"
 
Chait, busuk betul laki ku itu. Bini nak bergaya pun susah.
 
Besides that, I do love the colorful blazer, tapi tak tau nak pilih warna apa. Macam la keje ofis yang ko nak beli bebanyak blazer kan.
 
 
 
Okehhh... tuan tanah nak sambung berangan jap. Bofren takde malam ni. Kesian dia last minute dapat call, kena pergi Oklahoma, which is 8 hours away, driving. Esok baru balik.
 
 
My big gal.

7 comments:

che_puang said... BALAS
This comment has been removed by the author.
farah said... BALAS

Yep yep, better u tgk fesyen online or better yet, The Voice 3 yoo than entertaining those negative thoughts...nanti dah rembats biker jacket, colorful blazer ngan knee high boots jange lupe share kat blog...hehehehe...

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Nurul,
Kalau akak, mmg terpaksalah melupakan "berangan" mcm ni. Tho winter only a month away tp memandangkan keadaan diri sudah 4series & furthermore diri pun dh mcm jantan.. plus sok sek sok sek kiri kanan depan belakang.. hurrmmmm..

Fifi Nadhrah said... BALAS

gambar cik aiyu jugak paling menarik.. tak heran da dekat blazer ke.. jacket ke..

Lizzy said... BALAS

Salam from silent reader :-)

Memang at times rasa macam nak shout out. Biar puas hati kan?

It takes a few secs or min to type whatever we wanted to say tapi the aftermath... entah2 berbulan2 orang ingat hehehe. Macam the recent kisah Amy Cheong. Sampai kena buang keja dey tu.

I attended a seminar recently. Speaker tu kata... as long as its electronic, (SMS, email, blog or private message) there is no such things as private post. Which i think is true as you wouldn't know which of our so call friends will screen capture your post and circulate.

Cakap pasal kasut lagi best... lagi best kalau post lagi banyak gambar princess you :-)

Poist-en Ivy said... BALAS

Mama Aiyu... here is the tutorial for passwording ur posts.. I have fun with this... http://domnodragon.blogspot.com/2009/12/how-to-encryptpassword-protect-blogger.html

Madam Sooyaree said... BALAS

che Puang,
Thnaks for the invitation, kelakar la awak nye blog!

Farah,
Hahaha.. tahun ni macam tak best sangat kan. Takde Jermaine factor, auwww!

Kak Sham,
Ala kak, Madonna rileks aje, hihihi.. Pakai cawat lagi, hahaha

Fifi,
Waaa... mak nye nanges!!

Lizzy,
Thanks dear for visiting us :) True, I pun tu lah, time geram macam rasa panjang je tangan nak tulis. Tapi takut juga, walau orang tu bukan related dengan I pun. But still, merendahkan orang, kita rasa tak sedap hati kan :)

CTM,
Auww... thanks laling! Nanti bila dah grad, kita share secret :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...