Wednesday, November 14, 2012

Baby mid life crisis

Salam Maal Hijrah buat semua :)


Apa resolution anda-anda semua? Ehh.. kita takde le nak azam bagai, pasal confirm takkan jadi nye, hehehe... Daripada stress sesorang, baiklah jangan berazam. Go with the flow kekdahnye.

Anyway, sorry pasal lewat nak reply komen. Kitorang baru sampai rumah tengah malam semalam. Penat, dah le pagi tadi mek bangun jam 6:30 pagi. Dia pun tak berapa sihat ni, tu yang memasing lemau aje.

Sejak balik dari rumah Grandma & Grandpa, kitorang syak Cik Aiyu ada baby mid life crisis. Ade ke term macam tu?

Bukan apa, tetiba dia nak tengok balik DVD zaman baby dia, pastu lepas mandi tetiba hari ni request nak pakai swaddling blanket. Boleh? Maybe she feels like she's been growing up so much, she needs to have some assurance that she's still a baby.

Hehehe.. not too sure if it's true or not, tapi itulah teori kami.



Merenung masa depan...


7 comments:

alyyani said... BALAS

bole pakai kot term tuh sebab ada gak 1 masa tu anak i tetibe nak bermitten booties. adeh! aiyu, watpe tuh?

Mixed-family in da house.... said... BALAS

Mengancam boot cik kak kite !

akish ali said... BALAS

ye kot babe..jgn kate mek nk berbalik kezaman bb..ni hah...bujang sorang ni pon..semedang brg adik dia...claim diaa yg pnye.baek tang kopek..pempes..bouncer...abes2..asik request bukak lagu twinkle2 little star..akibat maknye selalu nyanyi utk adik bebeh...

Syima Syaz said... BALAS

pulaks?...
maybe mmg ada feeling2 baby kot sume kanak2...

Fifi Nadhrah said... BALAS

rindu zaman baby kot.. tak pn nak mak die layan die macam baby balik.. hahaha..

abah khalisha said... BALAS

terasa masih kecil lagi ni

Amy Z! said... BALAS

haha. nasib baik belum ada adik lagi tu. kalau ada nanti, mesti ala2 emo selalu. hahahaha.
drama queen la kata kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...