Monday, November 12, 2012

While we were gone...

Some asked, how did Aiyu go without us?



Grandma ngan grandpa cakap "ok la!"



Tapi kitorang kata, kalau tak ok pun, takkan la diorang nak cakap tak ok kan? Hahaha.. so semua ok aje.



I guess she really did good, because she had her time filled up. Banyak aktiviti kat sini, bukan macam kat rumah. Ke mak nye yang malas nak entertain anak?

Grandma rajin bawak cucu jalan-jalan, dan kalau cuaca sejuk gini, jalan memang cepat penat! Bukan penat kot, cepat rasa nak balik, hehehe... Plus side Cik Aiyu ada sepupu yang tinggal dekat sini, so kira bonding time diorang lah.



They baked together.


Laughed together.


Cuma Millie tak puas hati, pasal Aiyu panggil dia "Minnie". Oh well, kita cuba lain kali ok?

Sepupu baya Aiyu pun ada, tapi diorang tak kamcing sangat. Boleh la main sekali, tapi memasing lagi suka main dengan orang lain, hehehe.. Kreed sekarang tengah gilakan Thomas the Train, so semua benda pun dia chooo choooo kan.



Time tido?



Grandma cakap sonang aje.


Atas lantai pun jadi.


16 comments:

blu4sky said... BALAS

Pengsan terus..hahaha

sabira said... BALAS

dah macam anak dara si millie...hahahaha..mesti aiyu teringat nama Minnie mouse kott..tuh yang she keep calling minnie...macam macam aktiviti cik aiyu kat umah grandma ..

Syima Syaz said... BALAS

hahhahaha...

dah lama tk jenguk sini.since ada baby,ni nak baca pun tgn kanan pangku anak, kiri taip...

Wak Gelas™ said... BALAS

wak pn sukak tengk budak comey tuuu jugakkk.. ehhhee

muslimah rempit said... BALAS

ok....
Gambar paling akhir memang paling tak menahan....
aduhai....
patut la grandmom dia cakap "senang jer nak tidor" hehehehe

Tijah said... BALAS

Kalau mcm ni acik jah pun sanggup jaga. Huhu

Fifi Nadhrah said... BALAS

bantai tido macam tu je kan.. memang tarbaik la.. hihi..

my everything said... BALAS

comeynyee tido mcamni!! peluk die kuat2!!!

my everything said... BALAS

comeynyee tido mcamni!! peluk die kuat2!!!

my everything said... BALAS

comeynyee tido mcamni!! peluk die kuat2!!!

FaznFaz said... BALAS

pls dun cut her hair!!!! i luv it sooo much!!!! cantik!!!!!

abah khalisha said... BALAS

Cian dia sampai tertidur atas lantai tu

Fesyen janggut Yang Sangat Cool

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... BALAS

comelnye mcm anak patung :)

HimAwaRi said... BALAS

awwwww~~~shomel btl cik aiyu punye cheeky smile kat 1st pic tu :)

akish ali said... BALAS

mmg sejibik dh mcm ank dare u time mek senyum ayu begiitu..haihhhhh.....

Amy Z! said... BALAS

aduh nak pecah perut auntie tgk awak terbaring macam tu.

macam eskimo pengsan pun ada gak. ahahahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...