Thursday, November 8, 2012

Bau ketiak

I found something interesting over in inlaws.
 
 
 
Agak-agak kalau spray, boleh hilang bau ketiak tak?
 
Mana lagi power, spray ni ke, atau Hibka B.O powder?
 
 
 
Spray ni tetiba keluar, pasal sekarang ni deer hunting season. It only happens 3 weeks per year, so ramai lah orang keluar memburu sekarang. Kalau agak-agak nak berjalan luar kawasan tu, you better wear something orange. Like orange vest, hat or so on. If you are not, chances are, you might get shot if you are unlucky.
 
Jangan gelak, pasal ada orang dah kena tembak untuk season ni. Unfortunately he didn't make it :(
 
 
 
Skang ni Cik Abe tengah keluar dengan Eli, pergi memburu. Tak tau la dapat hasil ke tak, hehehe.. They asked if I wanted to tag along, but ehhh... sojuk! Single digit deg C is so not my temperature, hehehe...
 
Untuk mek, no prob.
 
 
Ini budak, hidung dah berair pun ok lagi.
 
T__T

10 comments:

DeLancrettLurpak said... BALAS

Gigih la pulak khen, semata2 nak mendpt hasil buruan kena sembur benda tu dkt bdn eh? Gigihhh!!

Apa la selalu hasilnya? Kijang? Bikin satay weyyy... hehehe...

Bebudak kan, selagi tak lencun hidung, selagi tu gigih nak main dkt luar.. tak kuasa ok!

sabira said... BALAS

wahhh ..sodappp daging rusa...nak nak kalau masak lemak cili api....lagi tembam tgk cik aiyu berbungkus..hahahahaha

Fifi Nadhrah said... BALAS

macam diva ci aiyu!~ geram.. rase nak cium2 je..

mama maman aka yana said... BALAS

cumil with pink sweater.. hehehe

Unaizah said... BALAS

Budak-budak memang kebal segala benda. Kita dah angkat bendera putih tp diorang still aktif. Where do they get all the energy? Kalaulah blh share, sure beres semua kerja rumah.

Amy Z! said... BALAS

Wah. Bestnya experience hunting season. Tapi kena hati2 la ek? Malang tak berbau. Ooh tu sebab kena pakai odor less spray tu eh?


Cik aiyu in pink. Macam eskimo pun ada gak tu. Haha.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... BALAS

hibka tue bukan nanti ketiak jadi gelap hihi

miss scofield said... BALAS

mcm pingu je cik aiyu!!!

lyza said... BALAS

hunting?? bestnya kalau bleh join.
wahhh aiyu.. menutup aurat kekdahnya.. hihihi...

Erny Suzaini said... BALAS

Gambar cantik-cantik belaka, cik aiyu really cute hehehe btw, i love your blog :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...