Thursday, January 31, 2013

We are back!


Wakakaka... balik dari San Antonio macam balik dari Bandung! Tak menahan I, tolak troli sampai kereta.

A lot of damage has been done, lepas ni puasa shopping selama setahun. Nak renovate rumah kan, mana pulak nak cari duit kalau tak disimpan. Lain la kalau bulu hidung boleh digadai. Ada orang nak beli tak? Hehehe... 



Sementara tuan punya blog berkemas, sila lah baca sejarah hotel kami di San Antonio tempoh hari.


Waddehel sungguh laki ku, ade ke tempah bilik kat hotel yang dulu bekas penjara? Bukan takat penjara, tempat gantung orang!

Nasib baik takde kes paranormal, kalau tak mau ku terkucil dalam seluar. Mak tak rela!



Ok, esok kita sambung naaa... banyak e-mail Sooyaree's Closet mau dibalas. Haippp... kuli dah mula bertugas!

10 comments:

alinrose said... BALAS

Akak,kita nampak kepala minnie...

Salam kenal kak

eiLa said... BALAS

aku rasa aku rindukankan ko, siap semalam aku mimpi dtg us jumpak ko n anak ko..... auwwww!!!! sweet x aku???!!!! hahahahha!!!!

Nanak said... BALAS

wahhh..soping sakan nampak...

Anonymous said... BALAS

Assalam keluarga d perantauan..
Welkam bak kak huda....wow,puasa shoping setahun..leh thn ke tu xbkk pose? Hihi

wassalam dari bonda mia n mialaila

Kniedaz said... BALAS

wah..shopping sakan ni....

Mama Ikah said... BALAS

wah...nak jugak..ape dlm tuh..hikks

norh said... BALAS

bestkan sedia2 ja boleh shopping..he he

emy pokden said... BALAS

nampak minie tu...hehehe

Fifi Nadhrah said... BALAS

kepale minnie!~ hihi.. kak huda.. selamat tak pinjam troley hotel bawak pi shopping~

Madam Sooyaree said... BALAS

Alinrose,
Salam kenal dear, terima kasih sudi singgah.. Haaa.. minnie dan mickey, buy 1 free 1, hahaha

Eila,
Auwww... sweet gak la kau babe. Apa lagi, haruslah reunion bila aku balik nanti, ok tak?

Nanak,
Shopping sendiri sama kedai daa.. tu nampak banyak :P

Bonda Mia,
Hahaha.. Cik Abe siap tulis dalam handphone tu statement tak boleh blah bini yang tanak shopping, hahahaha... Haipp... semangat kental!

Kniedaz,
Hehehe.. banyak barang kedai je ;)

Mama Ikah,
Banyak barang kedai, barang sendiri tu ade le sket :P

Norh,
Hehehe... orang pompuan, tu le feveret :P

Emy,
Hehehe.. Mickey pun ada. Buy 1 free 1

Fifi,
Time shopping tu Cik Abe tinggalkan kita, dia bawak Aiyu jejalan. Dia siap offer suruh bawak stroller, senang nak isi barang, boleh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...