Saturday, February 23, 2013

Kutu lunch

Akhirnyaaaa....

Pagi tadi Cik Aiyu jaga jam 7.23 pagi.

Hip hip hooray!!!

Harap-harap timing cik kak kita dah betul lah lepas ni. Tak perlu mak nye bertenggek tengok Disney Jr jam 3 pagi, atau pun main check up bup bup sebelum Subuh.

Semalam, kami pergi rumah Jas. Kutu lunch yo! Jangan tak tau, walau pun I di US, Didie di UK, kami kekawan masih main kutu, hahaha.. The routine is to have a meetup every month, so that we can pass the money to the month receiver. Bulan ini bulan saya, hehehe...

Untuk meetup kali ni, kami makan nasi kerabu. Hanisah pulak bawa apple crumble. Ice cream sekali hokay, don't play play. My tummy was officially a happy tummy yesterday. Belum lagi breakfast nasi ayam, muahaha...


Sambil mak mak makan, anak anak bermain bersama.


Tuan rumah?


Hahaha... rajin kan! Ini bukan cobaan, ini betul betulll... The hubby memang rajin sapu rumah. Kekadang balik kerja, terus sapu sampah. Baju pun tak tukar lagi, masih office attire you. Yes, we do talk about the good stuff our spouses do. Bukan asyik komplen je tau, hehehe... 



The only way to feed the kids.

Is to feed them ice cream.

:D


Til next time ladies!!!

xoxo

12 comments:

soleil m said... BALAS

Happynya kak dpt balik malaysia. berseri-seri gitteww! :D

Dinas Aldi said... BALAS

Seronok tengok gathering ramai2 tu :)

Author M said... BALAS

That lady sitting in the front looks like Jessica Szohr only w/o her famous locks. Nice to have a reunion kan nak update gossip2 terkini.

xoxo

Yantisa said... BALAS

aktiviti paling best , makan-makan dan makan ... enjoy yourself sis.

Kniedaz said... BALAS

Best tu makan makan sambil jumpa kawan2

emy pokden said... BALAS

wah seronok...

Fifi Nadhrah said... BALAS

terserlah keseronokan!~ yang penting balik mlaysia ni makan dan makan.. hihi..

venusfreedom said... BALAS

Huda pretty!!!! Suka tengok! 👍👍

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Seronoknya dpt gathering ramai2.

fara dean said... BALAS

Salam...
teror you bawa anak travel dari america ke malaysia..I nak brjalan berdua dgn anak ke Kompleks PKNS pun tak berani...haha...sbb camno den nak masukkan stroller dlm bilik bilik kecik tu...

Nor Syafiqah said... BALAS

kak huda cantik origanal la......

farah said... BALAS

Gorgeous ladies!!! Rajin Jas masak2, she's an all rounder that one :)
Paling priceless muka cik Aiyu in the last pic, tgk ke mana tu?? :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...