Monday, March 11, 2013

Baby Noah's aqiqah & birthday partay!

Ngantuknyaaaa!

Hujung minggu hari tu, banyak betul aktiviti.

Banyak la bagi mereka mereka yang hidup di hujung jari ni. Tetiba kena keluar sana sini, terus fengsan.

Lelagi bila tido nak masuk tengah malam, terasa penatnya. Camne ni nak gi clubbing? Hahaha....



Salah satu aktiviti yang kami buat adalah, pergi ke majlis aqiqah dan hari jadi baby Noah.

*thanks Oons for the pics!

What a cutie pie! The event started at 10 am, but for those yang mengelat nak baca yasin *uhuk uhuk*, datang lah dalam jam 11, hahaha... Tapi ada je orang, yang pukul 11 pagi baru nak mandi, dan siap-siap untuk datang, hahahaha... *peace yo!*

Part of makan-makan check list yang dapat ditanda adalah soto ayam. Sedap gilos! Sedap sampai tak sempat nak amik gambar, hehehe... Selain tu ada juga beriyani lauk ayam & daging, dessert table and of course, kambing golek 2 ekor. Not to forget the delicious butter birthday cake! Sedap sangatt!


Kanak-kanak riang pasal dapat banyakkkk coklat, jelly beans & marshmallow. 

Mommy dan kekawan pun nak enterprem kali ni, muahaha...


Biasalah bila dah berjumpa, makan makan makan, dan gossip gossip gossip. Best kan jadi orang pompuan ni, hihihi...

Thanks Lyn & Shahrell for having us!

21 comments:

Anonymous said... BALAS

sweet sgt momy & cik Aiyu in pink..:)

mama maman aka yana said... BALAS

yg bab bergossip tuh yg selalu lekat kat minda smpi bawa ke mimpi.. hehehe

ANR said... BALAS

cantik nya you both in pink..

hello. lama betul x tinggal jejak. tp I tetap baca every entry. heheheh

sabira said... BALAS

kak huda and aiyu,both of u really pretty in pink :)))

soleil m said... BALAS

comelnya aiyu in pink! you pun, sis. nampak sgt kehappy-an dpt balik malaysia :D

Kniedaz said... BALAS

sweetnya korang berdua...

anna hashim said... BALAS

kak.....akak nampak sweet sangat bila pakai baju n tudung pink..nampak gegirl sangat..auwwww :-)

Nanak said... BALAS

apa dlm mulut aiyu..hehe...
bestnya ada anak gegirl kn..
me tunggu menantu ajelah..

n.a.n.i.e said... BALAS

comelnya cik aiyu dan sweetnye mommy in pink :)

nurul dahlya alias said... BALAS

sweetnya kak bertudung! subhanallah! may Allah protect your good intentions :)

Miss Cool said... BALAS

mak dgn anak sedondon gitu!

mizzara said... BALAS

cantiknye mama ayu tmbh2 kt pic 2nd last 2...jeles..klit flawless g2..bju pon cntik..hehe

Nurul A said... BALAS

suka sgt tgk aiyu ni. pipi dia sgt gebu. oh...maknya pun sama juga ^_^ have fun in msia!

Anonymous said... BALAS

Cantik nye mommy Cik aiyu ni.. Happy tgk both of u..

rawsktar said... BALAS

nak buat menantu la cik adik manis tu.

hello! :)

Amy Z! said... BALAS

Ala comel sgt cik aiyu dgn mommy bergambar sama. Hidung dah sama dah tu. Hihi.

Dinas Aldi said... BALAS

Mak dan anak sama2 manis laa :)

Fifi Nadhrah said... BALAS

comel sangat gambar kak huda dengan aiyu berdue..

Reen Tart Nenas said... BALAS

cantik nyer cik aiyu. mommy pun :) selamat gemokkan diri balik mesia.

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Chubby betul Cik Aiyu. heheh comel pakai kaler pink!

Aida Lela said... BALAS

comelnya ayu. baju cotton pink polka dot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...