Tuesday, April 9, 2013

Wordless Wednesday: Akibat tak bayar sewa


Terpaksa pindah ke luar rumah, hehehe...

15 comments:

Amy Z! said... BALAS

Ahahahaha. This is cute!

pelangi petang said... BALAS

heheehe...cute cik kak tu... :)

sabira said... BALAS

hahahaha......ini baru betul landed house free of charge..muhahahahah

mama maman aka yana said... BALAS

Alahai cian cik aiyu kena halau.. kikiki

Kniedaz said... BALAS

comel je

Makcik Anak 3 said... BALAS

hhee..sian cik aiyu kite nie..

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Dah pindah klr dah rumah cik Aiyu nie,lagilah dia suka ada rumah sendiri kat luar tu,boleh main pondok2.

oli-go said... BALAS

comel..

アヌム said... BALAS

comel!! heeee

farah said... BALAS

Safety hazard tu, ada lawn mower sume tu...hehe...tp xpelah asalkan cik Aiyu enjoys bermain2...hehehe....

Fifi Nadhrah said... BALAS

cute sgt muke aiyu.. pasrah la tu kene keluar rumah.. takpe.. masih berbumbung..

Yong Is My Name said... BALAS

haha...

kesian penyewa rumah tak bayar cukai pintu kena halau yea?

cute Aiyu..

athirah Safarudin said... BALAS

comelnye cute cik aiyu..

ida said... BALAS

Alahai, ciannya...hahaha

Madam Sooyaree said... BALAS

Amyz,
Hehe.. thanks dear!

Pelangi Petang,
Terima kasih dear!

Sabira,
Hehehe.. sini tanah luas, takpe!

Yana,
Hehehe.. tu laaa.. sape suruh malas lagi :P

Kniedaz,
Thank you :)

Makcik Anak 3,
Hehehe.. sekali sekala kena buli kan :P

Kak Nurul,
Tak jugak, dia nak kita gak teman dia kat luar. Tu dia baca sesorang, agaknya dia malas nak tunggu maknye yang asyik berdalih, hehe

Oli Go,
Thanks :)

アヌム,
Makasih :))

Farah,
Lawnmower tu toksah risau, I dah berbelas kali cuba start enjin, still fail, hahahaah

Fifi,
Hehehe.. tu la, boleh la terlindung dari taik burung, hehe

Yong,
Bukan cukai aje, sewa pun!

Athirah,
Thanks dear :)

Ida,
Hehehe... takpe, dia yang volunteer duk situ, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...