Monday, July 1, 2013

Princess Aiyu

Mom: happy birthday Aiyu!

Aiyu: happy birthday princess Aiyu.



Banyak la ko, sejak bila aku kawen dengan king? Tak kelas sungguh hokay, queen kena tenyeh mangkuk jamban.


P/S: thanks for all the birthday wishes. Really appreciate it :))) Sorry tak sempat reply semua comment, pasal queen sibuk sikit kemas rumah ngan kemas kotak. Maklum lah, lagi 2 minggu nak balik Malaysia, hehehehe

15 comments:

Kniedaz said... BALAS

Cantik rantai Princess Aiyu ^_^

Mama Kembar 3 said... BALAS

Happy belated birthday princess aiyu!

Nota Cikgu Anum said... BALAS

Ya Allah Ya Rabbi...cantiknya makhluk ciptaan tuhan ini

Salmi Khairil said... BALAS

geramnya ngan princess cute nie..suka tgk pipinya, memang Aiyu =)

my everything said... BALAS

semoga i boleh dapat puteri mcam ni hehe tapi mcmane nak mcamni kalau dah mak pak banjor kikikiki ok semoga i boleh dapat anak pompuan plak lepas ni n cantik persis ini ewah aminn..... jaga cik kak ni elok2 babe hehehe sok ramai datang minang kikikiki

sabira said... BALAS

cantik princess sorang ni...kelassss rantaiii..hehehehehe

Noni said... BALAS

Queen and princess raya kat Msia lah nanti, ye?

Happy bday, princess Aiyu!

BEA.Xaeren. said... BALAS

happy belated bday princess aiyu.. :)

comel sangat princess ni.. hehehe..

Yanti Isa said... BALAS

aiyu memang sentiasa menjadi princess di hati ibunya kan ? Selamat pulang ke Malaysia .

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Happy birthday Princess Aiyu... layankan ajeee. hehehe comel!

Amy Z! said... BALAS

Princess pun princess la.. Haha. Pandai betul dia nak jadi princess.

Alam nak jadi robot. Haih. -_-'

Fifi Nadhrah said... BALAS

cantik princess aiyu.. sopan ayu gitu..

ayang said... BALAS

Happy belated beday Princess.. Tak lama lagi mommy Aiyu bagi hadiah besarrrrrrrrrrr punya pada princess... hehehehe.. baby baru..
Teringin nak tgk gbr akak pregnant.. Post le 1...

Madam Sooyaree said... BALAS

Kniedaz,
Rantai datang khas dari Malaysia you, hehehe

Mama Kembar 3,
Thanks mama! :D

Nota Cikgu Anum,
Terima kasih dear :)

Salmi,
Pipi tu turun temurun, pusaka dari zaman silam, hahaha

Nana,
Hehehe.. insya allah, semua baby pun cantik aje pada mata I :D

Sabira,
Rantai tu daripada princess set dia, kakak kita kasi, hihi

Noni,
Ya benarrr! Insya allah pak dia pun datang sama, nak dekat2 raya nanti :)

BEA Xaeren,
Thanks dear! xx

Aiyu,
Memang lah begitu, anak dara sorang you, hihihih

MLH,
Thanks dear! Tu la, kejap perasan princess, sat gi dia kata dia kucing. Layannnn

Amyz,
Hahahaha.. ni time kalau dia nak jadi kucing, habis pipi kita dia jilat! Memacam kan bebudak ni

Fifi,
Thank you laling!

Ayang,
Thanks dear! Insya allah nanti kita post, segan nak suruh hubby amik gambar, hahahaha

Aida Lela said... BALAS

happy belated birthday Princess Aiyu

comel duduk bersimpuh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...