Monday, September 16, 2013

A belated Selamat Hari Malaysia


You can take a girl out of Malaysia, but you can never take Malaysia out of a girl.

Selamat Hari Malaysia!

xx



P/S: Tuan tanah kena masak untuk 23 orang cikgu Aiyu hari Rabu ni, sempena monthly teacher's appreciation day. Belum masak lagi dah nervous!

14 comments:

Irfa said... BALAS

amboih comeynya pakai kaftan aka baju kelawar ;)

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Senyum penuh "agenda" tu..

mama maman aka yana said... BALAS

masak apa tuh..?? hehe

untie lama tak pakai bj kelawar la cik aiyu.. hehe

Shahrizat said... BALAS

alahai comelnyaaaa.....buat karipap je aci tak utk cikgu tu hehehe

shikin ali said... BALAS

hihi...cantekla cik aiyu! Ayu gitteww..

farah said... BALAS

Baru lepas mandi ye dearr...rambut basah gituuu...hehe...so comell, mmg you are a Malaysian girl thru and thru! :) Utk maknya yg nak kena masak, you can do it!! :)) Little helper tu boleh tolong godak apa2 yg patut :))

sabira said... BALAS

awww...comel sangatsss mek aiyu..meh sini aunty shippa nak geget sket pipi yang tembun tue..good luck kak on wednesday..23 orang ramai tue...mana tau lepas ni leh business catering kat sana..Menu Malaysia lagik..ngeh ngeh ngeh

Wan Ahmad Izudean said... BALAS

comel je :D

Anonymous said... BALAS

cOmelnya cik aiyu 😘😘😘

Quairra Murisma said... BALAS

Comel aiyu berkaftan

Arena said... BALAS

Comel sangat pakai baju kelawar hehe.

Fifi Nadhrah said... BALAS

berbaju kelawar ok.. cute!~

athirah Safarudin said... BALAS

comelnye berbaju kelawar

n.a.n.i.e said... BALAS

comel la cik aiyu bebaju kelawar

aunty suke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...