Tuesday, September 17, 2013

Kerana pungkok ku sungguh berharga

Akhirnyaaaa....


Ingat hati nak beli yang fancy schmancy, siap ada air dryer, hot/cold water, but ehhh... let's leave that to the Japanese.


Walau tak fancy, pungkok ku tetap gumbira gitu, muahaha....


P/S: Jangan nak speku I main lap-lap aje, kita pakai gayung hokayyyy...


Yang benar,
Tuan punya blog yang tak sesuai kerja kantin atau restoran. Camne laaaa orang boleh masak untuk kenduri ke katering, I respek!

11 comments:

Fifi Nadhrah said... BALAS

wah.. ni pon ok ape kak.. hot jugak!~ hahaha.. bawak gayung ke sane ke?

Norliana Abdul Rahman said... BALAS

lawak btul la mak buyung nieh.. hahhaha

Lynna Ghani said... BALAS

Hi,Nurul...

Mesti pungkoqmu tersenyum girang....lol :P

Lynna Ghani said... BALAS

ehhh....nak type Huda...camno terkeluar nurul hahaha :p

Chekgu Azrine said... BALAS

hehehe..lawak jugak

Schazaza Zober said... BALAS

hahahahah Japanese mmg suka yg high tech cmtu. siap ada massage utk pungkok lg. untung kerja kt company japan. boleh la merasa...

p/s: menu apa untuk cikgu2 sekolah cik aiyu? ce cite ce cite

penDragon said... BALAS

you ni kelakar! tersenyum2 I sensorang baca N3 ni

Anonymous said... BALAS

Hahahaha lawak tul. Janji bersih dan berseri2

Irfa said... BALAS

x selesa kot nak yak kalu jumpa toilet cam nih

JunAina said... BALAS

Moden kowt...

Madam Sooyaree said... BALAS

Fifi,
Gayung sini ada yang, untuk mandikan bebudak, hehehe.. Lagi best pasal ada corner, hahaha

Liana,
Best weh, hari2 aku feeling time guna, heheheh

Lynna,
Oh yeah! Seronok dia, dah la skang ni makin kerap ke toilet, hahaha


Chekgu Azrine,
Best tau bidettt... layannnnnn

Schazaza,
Haaaa... kita dulu jakun giler time lalu airport Narita. Kena fikir kejap apa butang nak tekan, banyak sangat! Menu untuk cikgu Aiyu adalah sheperd's pie, wild rice chicken mushroom ngan strawberries cupcakes. Gambor tak sempat amik, mak nye kelam kabut daaaa

PenDragon,
Hehehe... best tau ada bidet :D

Anonymous,
Ya benarrrr... berseri tu tak kot, bersih tu pasti! :D

Irfa,
Haaa.. bagi kami amat selesa, pasal public toilet sini manade air *nanges*

JunAina,
Fefeeling kat KLCC jap kan, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...