Wednesday, October 9, 2013

F.I.V.E

 
Alhamdulillah, we are five years married today :)
 
Tapi apa kan daya, tuan punya blog tak sihat daaaa...
 
Selsema dari semalam, rasa macam nak sumbat tisu aje dalam dua-dua lobang idong.
 
Tapi kang, mana nak cari lobang idong ketiga untuk bernapas.
 
Dalam hidung duk berair tu, sempat gak buat memacam aktiviti hari ni.
 
Esok lusa baru hapdet haaa.. tuan tanah nak berlingkar jap.
 
Kroihhhh... puhhh... kroihhhh... puhhhh....

14 comments:

Anonymous said... BALAS

get well soon!
and Happy Anniversary.

Takde surprise dari cik abe ke harini?

Amyz Azlie said... BALAS

Happy Anniversary daling!! :-D Dah 5 tahun dah. Semoga happy sampai bila-bila.

Kita bulan 12 nanti genap 5 tahun. Wuhuuu!

Rest banyak2. Semoga cepat sihat. :-)

xoxo

nur easy said... BALAS

barakallahuma..semoga sentiasa dirahmati.. cepat sihat

Unaizah said... BALAS

Happy anniversary. Love forever till Jannah :-)

Schazaza Zober said... BALAS

happy 5th anniversary kak...
semoga bahagia hingga ke jannah dgn cik abe...cik aiyu... and the baby...

take care ok...

p/s: jelesnye die sedap tdo

Angah said... BALAS

hepi enibeseri ke 5....
haaappp bangun jgn krohh krohhh haha

Kniedaz said... BALAS

Happy 5th Anniversary
Selamat berehat

Norliana Abdul Rahman said... BALAS

alahai kesian... take care ye. and have a happy anniversary!

Norliana Abdul Rahman said... BALAS

alahai kesian... take care ye. and have a happy anniversary!

athirah Safarudin said... BALAS

happy 5th anniversary kak :)

ayang said... BALAS

Congratulation my dear sis

n.a.n.i.e said... BALAS

happy 5th anniversary sis :)

Fifi Nadhrah said... BALAS

GWS.. happy anniversary..

Madam Sooyaree said... BALAS

Anonymous,
Thanks dear! Ada, bofren kasi earrings, hehehe

Amyz,
Aminnn... wah, awak pun nak dekat kan anniversary. Ni dah ada 2 anak, kena lah tambah hadiah, hehehehe

Nur,
Aminnn.. thanks dear :)

Unaizah,
Harap2 gitu lah kan :)

Schazaza,
Thanks dear, raya ni ke mana2 tak?

Angah,
Hahaha.. sesekali layan mata kannn.. besttt!

Kniedaz,
Thanks dear, really appreciate it :)

Yana,
Timasih laling! Harap2 jangan terbersin masa time nak bersalin dah le, takutttt

Athirah,
Thanks dear :)))

Ayang,
Terima kasih :)

Nanie,
Tengkiu tengkiu :)

Fifi,
Thanks laling, ni hidung masih berair lagi, huwaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...